Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Ψήφισμα εργαζόμενων στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς: "Αναστολή της λειτουργίας όλων των Περιφερειών της χώρας"

Οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εκφράζοντας την αγανάκτηση και την αντίθεσή τους στο Νόμο 4093/2012 (ΦΕΚ 222 Α/12-11-2012), σύμφωνα με τον οποίο τίθενται σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι Ι.Δ.Α.Χ. των κλάδων ΔΕ, Διοικητικού, Διοικητικού - Λογιστικού, Διοικητικού-Οικονομικού, Διοικητικών Γραμματέων των οποίων οι θέσεις καταργούνται, καθώς και την συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους αρχικά θιγόμενους συναδέλφους τους, στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου, αποφάσισαν τα παρακάτω: 
· Να παραβρεθούν σύσσωμοι στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Κ.Μ. και να επιδόσουν το παρόν ψήφισμα στον αναπληρωτή Περιφερειάρχη της Π.Κ.Μ. προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζομένους και να ληφθεί απόφαση αναστολής της λειτουργίας της Π.Κ.Μ.
· Την προώθηση του παρόντος ψηφίσματος άμεσα στην ΕΝ.ΠΕ. για τη λήψη απόφασης αναστολής της λειτουργίας όλων των Περιφερειών της χώρας.
Η αναστολή των μέτρων αυτών είναι καθοριστική για την ομαλή λειτουργία των Περιφερειών, καθώς ήδη με την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου