Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Αναστέλλεται η ίδρυση του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς

Με επιστολή της η κ.Σαλτσίδου Βασιλική που είχε την ιδέα ίδρυσης ενός Συλλόγου Τριτέκνων στην πόλη του Κιλκίς, με το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου κοινοποίησε την αναστολή της ίδρυσης και λειτουργίας επ’ αορίστου του νεοσύστατου Συλλόγου Τριτέκνων στη πόλη του Κιλκίς, λόγο της καθυστέρησης έγκρισης του καταστατικού τους από το Πρωτοδικείο Κιλκίς καθώς και της μη ικανοποιητικής προσέλευσης εγγραφής μελών για το προσωρινό Δ.Σ τους. Μετά από αυτήν την δυσάρεστα απρόσμενη εξέλιξη για ίδρυση Συλλόγου Τριτέκνων στην πόλη του Κιλκίς ζητήθηκε από την ίδια να εξυπηρετούνται όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Σύλλογο Τριτέκνων να απευθύνονται πλέον στον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου στα τηλ 6986064006. Ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου αποδέχτηκε θετικά το αίτημα αυτό καθώς επίσης δεσμεύτηκε και υποσχέθηκε την εύρεση ενός χώρου γραφείων εξυπηρέτησης στην πόλη του Κιλκίς για όσους είναι ήδη εγγεγραμμένοι σαν μέλη μας και σε όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σαν νέα μέλη από την Περιοχή του Κιλκίς. Για πληροφορίες στα παραπάνω τηλέφωνα του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.