Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Έπεσαν πλέον και τα τελευταία προσχήματα»

«Κατάλυση κάθε έννοιας της ανεξαρτησίας του τύπου αποτελεί η απόφαση της γενικής διεύθυνσης της ΕΡΤ να «κόψει» εν ψυχρώ την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη.
Έπεσαν πλέον και τα τελευταία προσχήματα. Η κυβέρνηση θέλει την ΕΡΤ ως φερέφωνό της και τιμωρεί κάθε διαφορετική άποψη, γυρίζοντας την κρατική τηλεόραση στην δεκαετία του ΄80 όταν εξυπηρετούσε κομματικούς σκοπούς.  Η γενική διεύθυνση της ΕΡΤ οφείλει άμεσα να ανακαλέσει την απόφασή της και να συνειδητοποιήσει ότι η δημόσια τηλεόραση δεν είναι τσιφλίκι κανενός αλλά οφείλει να υπηρετεί την αντικειμενική ενημέρωση του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.