Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Έλληνες φοιτητές έκραξαν και πέταξαν έξω από εστιατόριο στο Βερολίνο τον Γιώργο Παπανδρέου - Συγκλονιστικό βίντεο



- Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής σε εστιατόριο στο Βερολίνο
- Μάταια όλη η παρεά προσπαθούσε να ηρεμήσει τους έλληνες φοιτητές
- Οι φοιτητές οργισμένοι του φωνάζουν "Μας εξευτελίσατε"

Σίγουρα για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου αυτό το γεύμα της 28ης Οκτωβρίου θα είναι κάτι που θα θυμάται για πολύ καιρό.
Ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν στο βράδυ της Κυριακής σε ένα εστιατόριο στο Βερολίνο μαζί με μία παρέα και έτρωγαν.
Εκεί στο εστιατόριο όμως για κακή του τύχη, σύμφωνα με το diktionews.gr βρισκόντουσαν και πολλοί Έλληνες και μάλιστα φοιτητές οι περισσότεροι, οι οποίοι θα έβλεπαν κάποια ελληνικά μουσικά συγκροτήματα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που εξασφάλισε το diktionews.gr αρκετοί Έλληνες εισέβαλαν στο εστιατόριο όπου βρισκόταν ο Γιωργάκης και τον «στόλισαν» δεόντως.
Όπως ακούγεται και στο βίντεο οι φοιτητές φωνάζουν πως οι έλληνες πολίτες εξευτελίστηκαν εξαιτίας του και τώρα όπως του φώναζαν κάθεται και τρώει με τα λεφτά του ελληνικού λαού.
Σύμφωνα με το site που ανήρτησε το βίντεο, οι φοιτητές τελικά μετά τις αποδοκιμασίες έδιωξαν κακήν κακώς τον πρώην πρωθυπουργό από το εστιατόριο.


3 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=OjSrby5A1gw&feature=related

    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η 1η ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=sVNt3o99JQo&feature=endscreen&NR=1

    ΓΑΠ: "Γελάτε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο εκτός Ελλάδας έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει! (όπως συνέβη και στο παρελθόν και με άλλους πολιτικούς σε άλλες χώρες).
    Στην Ελλάδα καθόμαστε και τους βλέπουμε ακόμα και τους υπομένουμε και τους φτύνουμε μόνο απ' τη τηλεόραση και μουρμουρίζουμε όλοι στη δουλειά, στο δρόμο, στα μαγαζιά, αλλά έτσι δεν διορθώνεται τίποτα.
    Στην Αθήνα αυτούς τους προδότες τους συναντούν καθημερινά χιλιάδες κόσμου, αλλά δεν είδαμε εδώ και 4 χρόνια μια παρόμοια αντίδραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.