Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ολοκλήρωση της παρουσίασης της δράσης συλλογής ρουχισμού της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. και ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση συλλογής ρουχισμού με συνεργασία των οργανώσεων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και της ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς. Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου τα μέλη των προαναφερθέντων οργανώσεων συνέλεξαν με τη βοήθεια των συμπολιτών μας διάφορα είδη ρουχισμού τα οποία θα παραδοθούν στην Εκκλησία της Ελλάδος καθώς και στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. Η δράση η οποία κράτησε ολόκληρο τον Οκτώβριο κορυφώθηκε με την παρουσίαση της, στο πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου.
Τη δράση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κος Δημήτρης Κυριαζίδης. Ενίσχυσαν τη προσπάθεια μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας κ. Γιώργο Γεωργαντά, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς κ. Αντώνη Μανουσαρίδη καθώς και το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιο Καζαντζίδη. Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας, έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και ενίσχυσαν τη προσπάθεια μας.
Η κίνηση συλλογής ρουχισμού ανήκει στη κοινωνική πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ», η οποία αποτελεί ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης, τις οποίες αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε με συνέπεια το επόμενο διάστημα, αποδεικνύοντας στην πράξη πως οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε βασισμένοι στις δικές μας δυνάμεις.







5 σχόλια:

  1. γιωργαντα οπως φιγουραρεις εδω ετσι φιγουραρει κ το ονομα σου στη θεση 1325 της λιστας λαγκαρντ. τι εχεις να μας πεις? ειναι νομιμα τα λεφτα η μαυρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ? ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραγκιοζιλίκια της ΝΔ και ΟΝΝΕΔ μαζί,αντί να μην χρειάζεται κανένας σ'αυτή τη χώρα να του δίνουν ρούχα γίνεται ακριβώς το αντίθετο,φυσικά με την εκκλησία από πίσω.Κι αυτοί οι άνθρωποι βγαίνουν δημόσια και τα κάνουν αυτά μόνο και μόνο για διαφήμηση και δεν έχουν καθόλου μα καθόλου τσίπα επάνω τους!!!Αν χρειάζονται οι συμπολίτες μας ρούχα αυτά θα τα δώσει ο λαός από μόνος του κι όχι οι βολευτές και τα συναφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού μας πήραν τα σώβρακα, μας δίνουν τώρα τα παλιά τους ρούχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλα για το θεαθήναι........χαχαχαχαχαχαχα πόσο γελοίοι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.