Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στα «ΚΓ Ολύμπια» νέες επιτυχίες του ΓΑΣ Κιλκίς ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΟΙ ΒΑΔΙΣΤΡΙΕΣ Νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις από τα “αστεράκια”

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο ΔΑΚ Λιτοχώρου Πιερίας με επιτυχία οι αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΚΓ Ολύμπια» . Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΑΝ. & ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, και ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  Στους αγώνες συμμετείχαν με επιτυχία και αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' & Β' και Μίνι του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που αρχίζουν σε δύο εβδομάδες. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α' δύο αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς κατάφεραν όχι απλά να πετύχουν το όριο πρόκρισης του ΣΕΓΑΣ αλλά και να επιβεβαιώσουν με τις επιδόσεις τους το τεράστιο ταλέντο τους. Πρόκειται για τις αθλήτριες του βάδην Ελένη Φωτιάδου και Σταυρούλα Γρηγοριάδου που με 16'08''0 και 16'39''0 πέτυχαν δύο από τις κορυφαίες επιδόσεις για φέτος στο αγώνισμα , με ενασχόληση με το ιδιαίτερα απαιτητικό και τεχνικό αγώνισμα , μερικών μόνο μηνών. Στην ίδια κατηγορία άλλο ένα αυθεντικό ταλέντο η δεκατετράχρονη ακοντίστρια Σωτηρία Καζαντζίδου επανήλθε στις μεγάλες επιδόσεις με 33,65 μ και δείχνει πως η διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ίδια.
Κοντά στα τρία κορίτσια πολύ καλές επιδόσεις σημείωσαν οι Δήμητρα Γεωργιάδου 20''46 στα 150 μ., η Ελένη Κωνσταντινίδου και Γιώτα Τανάνη 46''76 και 47''10 στα 300 μ.
Στην κατηγορία Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β' εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν η δωδεκάχρονη Ραχήλ Νικολαίδου που σημείωσε 3'43''9 στα 1000 μ αλλά και η συνομήλική της Τζέσικα Γκιούση με 9''16 στα 60 μ.
Στην κατηγορία των Μίνι τα μικρά ταλεντάκια του ΓΑΣΚ πραγματοποίησαν ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση. Ο δωδεκάχρονος Ανέστης Νάνος μετά την πρωτιά του στην Καβάλα, κέρδισε με άνεση με 7''16 στα 50 μ και στο Λιτόχωρο, δείχνοντας πως δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία του στις ταχύτητες. Μεγάλη εμφάνιση και πρωτιά και για την ενδεκάχρονη Φανή Αβράβομογλου στα 1000 μ με 3'57''0 , ενώ τα ίδια ισχύουν για τον Δημήτρη Καραμανίδη 4ος στα 50 μ, Αναστασία Καλογιαννοπούλου 4η στα 50 μ , Μελισσιά Γεωργιάδου 8η στα 50 μ και Βέρα Φωτιάδου 11η στο μήκος.
Την αποστολή συνόδεψαν στους αγώνες οι προπονητές Κώστας Μηναρετζής, Φίλιππος Μισαηλίδης και Νάντια Μπουρλούκα , ο Έφορος αγωνιστικού τμήματος στίβου Γιώργος Κωνσταντινίδης αλλά και γονείς και συγγενείς των αθλητών που αγωνίστηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.