Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δένει ο σπόρος της ανάπτυξης των αρωματικών φυτών στο Κιλκίς

Πρόσκληση σε συνάντηση αγροτών, επιχειρηματιών, επιστημόνων και φορέων
Σε συνέχεια της πρώτης συντονισμένης προσπάθειας και πρωτοβουλίας που ανέλαβαν όλοι οι τοπικοί φορείς για την ανάπτυξη του κλάδου των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι στο χώρο, αγρότες – καλλιεργητές, μεταποιητές, έμποροι, επιστήμονες, στην 1η κοινή συνάντηση στο Επιμελητήριο Κιλκίς, την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 7 μ.μ.

Αντικείμενο της συνάντησης, μέσω της ανταλλαγής εμπειριών, απόψεων και προτάσεων, θα είναι η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αγρότες και επιχειρηματίες, ώστε να διερευνηθούν τρόποι επίλυσης των προβλημάτων, να προσδιορισθούν μέθοδοι και πρακτικές για καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία με συγκεκριμένο περιεχόμενο και χρονοδιάγραμμα. Και, ακόμη, να οργανωθεί η δικτύωση όλων των εμπλεκομένων μέσα από τη δημιουργία ενός cluster (συνεργατική συστάδα επιχειρήσεων) ή/και μιας οργάνωσης παραγωγών μέσα και από σχετικό πρόγραμμα που υλοποιεί το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Κιλκίς στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg.
Επίσης, στο πλαίσιο της συνάντησης, θα καταγραφεί το ενδιαφέρον για κοινή συμμετοχή των παραγωγών και επιχειρηματιών του κλάδου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2012 με στόχο την προβολή τους στην ελληνική και διεθνή αγορά και την δημιουργία νέων οριζόντων για την αγροτική και επιχειρηματική ανάπτυξη του Κιλκίς.
Την συνάντηση οργανώνουν οι φορείς: Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε., Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, Δήμος Κιλκίς, Δήμος Παιονίας, Επιμελητήριο Κιλκίς, Ε.Α.Σ. Κιλκίς, Ε.Α.Σ. Αξιούπολης, Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς και Μυρεψώς. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κ.κ. Αγαθόπουλο Δημήτριο (τηλ. 23410 24400) και Κωνσταντινίδη Παναγιώτη (τηλ. 23410 25305).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.