Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

«Παναθηναϊκή Συμμαχία»: Έφθασε 1.135 μέλη και το 1,3 εκατ. ευρώ

Το φράγμα των 1.000 μελών έσπασε χθες η «Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012». Συγκεκριμένα, μέχρι αργά χθες το βράδυ είχαν εγγραφεί 1.135 μέλη και το συνολικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί ήταν 1.319.105 ευρώ. Στο «τριφύλλι» δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για την προσέλευση του κόσμου και θεωρούν ότι μόλις μεταβιβαστεί το πακέτο των μετοχών και προχωρήσει η ροή μέσω των τραπεζών και τα λεφτά θα είναι περισσότερα.
Ο διευθυντής επικοινωνίας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2012» μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για την προσέλευση του κόσμου. Μεταξύ άλλων σχολίασε: «Πάμε αρκετά καλά. Ξέραμε εξαρχής ότι είναι δύσκολη η προσπάθεια, γνωρίζαμε τι μας περιμένει, αλλά δεν υπάρχει και άλλη επιλογή. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος, διότι υπάρχουν πολλοί που λένε "γιατί να βάλω εγώ και να μη βάλουν οι μέτοχοι;". Σωστό ως άποψη, αλλά αυτό είναι γνωστό, ότι δηλαδή κανείς δεν βάζει για τον άλφα ή τον βήτα λόγο και γι’ αυτό φτάσαμε έως εδώ. Επομένως, όλοι χρειάζονται, κανείς δεν περισσεύει. Οσο για τα περί πρίγκιπα, ο πρώτος που θα ήθελε να ισχύει η ιστορία ή με τον οποιονδήποτε επενδυτή, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Δεν θα χρειαζόταν όλη αυτή η προσπάθεια. Πιστεύουμε πως τις επόμενες μέρες η κίνηση θα αυξηθεί. Για πολλούς μετράει το αγωνιστικό κομμάτι και μια καλή αρχή».
www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.