Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. «Τόλμη» Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών συλλόγου διεξήχθησαν στον Α.Σ. ‘Η τόλμη’ Κιλκίς στις 27 Ιουνίου 2012 στην αίθουσα Μητρόπολης Κιλκίς (πρώην νομαρχία). Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.). Η κάθε κατηγορία ζώνης (CUP) έχει και την ανάλογη ύλη την οποία οι υποψήφιοι καλούνται να εκτελέσουν όσον το δυνατόν καλύτερα και σωστότερα υπολογίζοντας πάντα και το μικρό της ηλικίας τους σε κάποιες κατηγορίες. Οι εξετάσεις διεξήχθησαν σε δύο προγράμματα, αρχικά από άσπρη ζώνη 10 CUP έως πράσινη ζώνη 6 CUP και στη συνέχεια από 5 CUP έως και μαύρη ζώνη συλλόγου. Όλοι εξετάστηκαν στα πούμσε (ασκήσεις ακριβείας), κινησιολογία, τεχνική χεριών-ποδιών, τεχνική αγώνα, θεωρία και τέλος θραύσεις με βαθμό δυσκολίας. Επιπλέον, οι μαύρες ζώνες εξετάστηκαν εφ ‘όλης της ύλης και με αυστηρά κριτήρια διότι καλούνται πολύ σύντομα να κριθούν από την ομοσπονδία. Η επιτροπή των εξετάσεων αποτελείτο από τον ομοσπονδιακό εξεταστή κ. Πεχλιβάνη Ιωακείμ και κ. Χαμαλίδη Γρηγόριο. Η ηθική και σωστή διαδικασία των εξετάσεων είναι οι αθλητές, μαζί με τον προπονητή, να εκτελούν το πρόγραμμα και η επιτροπή να κρίνει, όπως πλέον εφαρμόζεται σύμφωνα με την Ομοσπονδία. Τη μαύρη ζώνη συλλόγου απέκτησαν οι αθλητές : Κουτσός Αριστείδης, Κουτσού Δήμητρα, Καπατσολίδου Μαριάννα και Τσολάκης Αθανάσιος. Ικανοποιημένη έμεινε η επιτροπή από την παρουσία των αθλητών-τριών όπως και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και προπονητής κ. Λεμονίδης Γεώργιος οι οποίοι ευχήθηκαν καλή συνέχεια σε όλες τις δραστηριότητες που έρχονται.
Επίσης αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις της Ομοσπονδίας που διεξήχθησαν στις 23 Ιουνίου 2012 στο κλειστό γήπεδο Μίκρας από την Ε.ΤΑ.ΒΕ.
Το Δ.Σ. εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλα τα μέλη και αθλητές-τριες με υγεία και αγάπη. Έναρξη νέας σαιζόν, 3 Σεπτεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.