Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Με Βούλα Πατουλίδου η κοπή πίτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Παρουσία της τομεάρχη εθελοντισμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βούλας Πατουλίδου πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Ε.Ε.Σ.  Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς, προτού ξεκινήσει η ομιλία της ολυμπιονίκη με θέμα «Η αλληλεγγύη σε κρίση», το μέλος του Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος κ. Θεόφιλος Γουλτίδης αναφέρθηκε στις πλούσιες δράσεις και στο έργο που έχει παραχθεί το προηγούμενο έτος. Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκε διάλεξη -επίδειξη στις Πρώτες Βοήθειες από την κ. Ευγενία Τριανταφυλλίδου Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, αναπτύχθηκαν συνεργασίες με τοπικούς φορείς, ενώ χορηγήθηκαν και 25 φιάλες αίμα από την τράπεζα αίματος που διατηρεί το τμήμα, σε 12 συνανθρώπους μας.
Επίσης, όπως ανέφερε «Τους τελευταίους μήνες με τις πενιχρές μας δυνάμεις δίνουμε τρόφιμα σε πολλές οικογένειες και στις άμεσες προθέσεις μας είναι να προσφέρουμε γεύματα στα υποσιτιζόμενα παιδιά της περιοχής μας. Για το σκοπό αυτό ήρθαμε σ’ επαφή με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και παρακαλούμε όλους σας, αν υποπέσει στην αντίληψή σας κάποια περίπτωση να μας ενημερώσετε».
Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η χορωδία του 2ου Γυμνασίου Γυμνασίου, η οποία για μια ακόμη φορά καθήλωσε το κοινό.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς Το Δ.Σ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Κιλκίς έχει διαμορφωθεί ως εξής: Πρόεδρος η Κατερίνα Παναγιωτίδου-Φραγγίδου, Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Αβραμίδης, Γραμματέας: Παρθένα Μαυροματίδου – Σταυρούλη, Ταμίας: Ελευθερία Σισμανίδου και μέλη Ισμήνη Γαϊτανίδου, Γαρυφαλλιά Ιντζίδου, Αθηνά Μεταλίδου, Μαρία Ντέντα και Θεόφιλος Γουλτίδης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.