Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ή Έλληνας ή παγκόσμιο κορόιδο

Γράφει ο Δημήτρης Τσεχερίδης
Αγαπητοί μου φίλοι όσοι διαβάσατε παλιότερα άρθρα μου θα θυμάστε ότι τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν ήταν άγνωστο σε όσους παρακολουθούσαμε από κοντά τις εξελίξεις και τα ιστορικά λάθη των εκάστοτε κυβερνώντων ,η σταθερή απαράδεκτη υπεροψία και η πολύ «ύποπτα» προκλητικότατη βλακώδης και εγκληματική συμπεριφορά του μεγαλύτερου μέρους των πολιτικών αυτής της δύσμοιρης χώρας μας έδειχναν τον τεράστιο γκρεμό στον οποίο μας οδηγούσαν οι «Ανεγκέφαλοι Εγκέφαλοι» που είχαν τις τύχες όλων μαζί και της χώρας στα χέρια τους ,και σχεδόν όλα τα είχαμε αναφέρει χρόνια πριν ως πιθανά κακά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν και να μας οδηγήσουν στην απόγνωση.
Πάει αρκετός καιρός που δεν εγραψα τίποτα στην εφημερίδα όχι γιατί άλλαξα θέσεις και απόψεις αλλά γιατί ήθελα να αποφύγω τυχόν λάθος κρίσεις και ευχόμενος να έχω πέσει έξω στα όσα διαφαίνονταν στο μαύρο ορίζοντα, βλέποντας όλο αυτό με τις τοποθετήσεις βουλευτών για την κατάσταση της χώρας , τις αλλαγές και τοποθετήσεις πρωθυπουργών και υπουργών από αντίπαλες μέχρι χθες κοινοβουλευτικές δυνάμεις για την υποτιθέμενη σωτηρία της χώρας!
Δεν αντέχω και δε δέχομαι να παίζουν ατιμώρητοι κλέφτες και απατεώνες με την τιμή και την υπόληψη μου και προ πάντων με την νοημοσύνη μας άλλο! Εδώ συντελείται το μεγαλύτερο έγκλημα της ιστορίας και μείς απλά κοιτάμε σαν χάνοι και ακόμη μιλάμε για κόμματα και πολιτικούς χώρους λές και αλλού συμβαίνει η σύγχρονη αυτή τραγωδία και δε μας αφορά, αποδεχόμαστε να μας καταληστεύουν καθημερινά ( μιλάνε και μας συμπεριφέροντε σαν κατώτερα όντα αφού αυτοί συνεχίζουν να πληρώνονται και να λειτουργούν σα να ζούνε σε μια χώρα που ευημερεί και δεν ευθύνονται για τίποτα απλά τιμωρούν εμάς τους απατεώνες )και η κατρακύλα σταματημό δεν έχει! Από την άλλη Οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους αφού βλέπουν έναν λαό πού ακολουθεί με απαράδεκτα μεγάλα ποσοστά ακόμη και σήμερα τον «ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ» και να τρώει κάθε είδους «Σωτήρια μέτρα» σαν δεδομένα συνεχίζουν ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν με τις στρατιές του Χίτλερ το 1940 (Βλέπεις τότε δεν είχαμε παπαγαλάκια δημοσιογράφους ,ούτε Λαό Κότα, το έλεγε η καρδούλα όλων) την κάθοδο προς την Ελλάδα και την νέα κατοχή, μόνο που τώρα είναι ακόμη πιο οργανωμένοι και αποφασισμένοι.
Είμαστε στο σημείο μηδέν στην κυριολεξία! Καλούμαστε όλοι να αποφύγουμε να χαρακτηριστούμε συνεργοί των εγκληματιών .
Τα είδαμε όλα πλέον και δεν χωράει κανένα ελαφρυντικό πουθενά και για κανέναν και φυσικά και για εμάς τους ίδιους αφού εμείς κρατάμε στα χέρια μας το πιο ισχυρό όπλο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι η ψήφος του καθενός μας που αναλόγως του πως θα την χρησιμοποιήσουμε θα γίνει η το όχημα για ένα καλύτερο μέλλον η η θηλιά που θα μας στραγγαλίσει αφού δούμε να πεθαίνουν μπροστά μας τα ίδια μας τα παιδιά!
Αναρωτιέμαι! Πόσο ηλίθιος θα πρέπει να αισθάνεται ο κάθε Έλληνας σήμερα ό,τι πολιτικής απόχρωσης και να ήταν μέχρι τώρα όταν σε καθημερινή βάση οι "ΣΟΦΟΙ" της βουλής εμπνέονται και εφευρίσκουν ανύπαρκτους φόρους και προσωπικές οφειλές σχεδόν στο σύνολο του Ελληνικού λαού και εκβιάζουν με κάθε αθέμιτο τρόπο μέχρι και με φυλάκιση σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής τον κάθε νομοταγή πολίτη, Αλλά την ίδια στιγμή "αδυνατεί" να βρει έναν(;)! Βουλευτή που τα έβγαλε στο εξωτερικό! Η να φυλακίσει αυτούς που έφαγαν όλα τα ταμεία και αυτούς που πήραν κάθε είδους μίζα στην πλάτη κάθε φορολογούμενου Έλληνα ! Ακόμη πιστεύετε ότι υπάρχει χώρος για "ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ" σε οποιοδήποτε κόμμα και πολιτικό από όσους και όσα ξέραμε μέχρι σήμερα και μας κυβέρνησαν η μας συν κυβέρνησαν;
Απλή ερώτηση κρίσεως προς κάθε ανεγκέφαλο και βλαμμένο κομματόσκυλο (αν και εδώ ταιριάζει απόλυτα μάλλον η εθνική μας ατάκα! Και ζήτω συγγνώμη για την έκφραση μου, δεν είναι κάτι που το συνηθίζω αλλά δεν αντέχω άλλο να βλέπω τέτοιους εθνικούς ηλίθιους που είναι αμετανόητα ανόητα βαμμένοι κομματικά και καταστρέφουν με τις επιλογές τους το μέλλον των παιδιών μας)!!
Ακούω παντού την κλασική πλέον έκφραση όταν λέμε σε κάποιους «βαμμένους» μην ψηφίζετε αυτούς που μας κατέστρεψαν «ΤΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ» ξυπνήστε ρέεεεεεεεεεεεε! Άλλωστε γι αυτό όλοι εντάσσονται σε κόμματα γιατί ακόμη και να μην θέλεις το κόμμα αφού δίνεις την ψήφο σου σε συγκεκριμένο άτομο με βάσει προσωπικά συμφεροντολογικά κριτήρια που ανήκει στο τάδε η στο άλλο κόμμα διαιωνίζεις το πρόβλημα ! Από την άλλη Την υποχρέωση αυτή ακόμη και να υπάρχει (που δεν υπάρχει γιατί δεν είναι ο Βουλευτής σου όπως κακώς τον προσφωνείς αλλά ο υπόχρεος και υπόλογος στον Ελληνικό λαό, Άρα και σε σένα, είναι πολίτης που εκλέχθηκε για το γενικότερο καλό της πατρίδας με συγκεκριμένη θητεία και καθήκοντα για το σύνολο των Ελλήνων) την έχεις ξεπληρώσει και μόνο αν σκεφτείς τι έχει εισπράξει στο πολλαπλάσιο αφού σε μια η δύο θητείες μέσω της δικής σου ψήφου έχει εξασφαλίσει και τα τρισέγγονά του ακόμη ,έχει πάρει τόσα όσα θα εισπράξει το παιδί σου δουλεύοντας μια ζωή ολόκληρη αλλά χωρίς την βεβαιότητα πλέον ότι θα συνταξιοδοτηθεί γιατι ο άνθρωπος που του έχεις όπως λες «ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ» τα έφαγε από το ασφαλιστικό ταμείο όλα η καλύπτει αυτούς που τα έφαγαν ! Ενώ εκείνος ανήκει σε ένα (άκουσον, άκουσον πώς το βάφτισαν να δεις! «ΕΥΓΕΝΕΣ ΤΑΜΕΙΟ»! Ενώ εμείς οι «άχρηστοι» ασφαλιζόμαστε μάλλον σε «ΑΓΕΝΗ ΤΑΜΕΙΑ» και γι αυτό μας απάλλαξαν οι καλοί βουλευτές από αυτή την τρομερή υποχρέωση να προσφεύγουμε σε αυτά κάθε τέλος του μήνα και να μας καταβάλλουν τη σύνταξη ,και προέταξαν μπροστά σε αυτό τον «κίνδυνο» τις κοιλιές τους και τα έφαγαν όλα αυτοί να μη βαρυστομαχιάσουμε) Κατά τα άλλα έχουμε ισότητα ισονομία και πολλά άλλα όμορφα που όμως τα κρατάει αυτός που εσύ παραπλανημένε και βλάκα Έλληνα ψηφίζεις τυφλά και για τη δική σου ζωή εσένα σου κράτησε από όλο αυτό με τις σύνθετες λέξεις το να κολλήσει πίσω από τη λέξη «ΙΣΟ» ,τη λέξη που σηματοδοτεί την απόλυτη καταστροφή και το χάος ! Τη λέξη «ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ»!
Και κάτι τελευταίο! Μετά από την απομάκρυνση αυτή τη φορά από την κάλπη δεν υπάρχει ελαφρυντικό για κανέναν εάν συνηγορήσει με την λανθασμένη και ένοχη ψήφο του στο διαρκές Εθνικό έγκλημα και στην οριστική παράδοση της χώρας !

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα λες Δημήτρη, τα πράγματα -δυστυχώς- έτσι είναι! Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από 2 σημεία:
    1) Το "ανεγκέφαλοι εγκέφαλοι" θα μπορούσα να το δεχτώ για μεγάλη μερίδα βο(υ)λευτών, εκείνων δηλαδή των προβάτων που ακολουθούν πιστά το κοπάδι στο μαντρί (γιατί ως γνωστόν, διαφορετικά θα τους φάει ο λύκος). Για τους επικεφαλείς όμως που έπαιρναν και συνεχίζουν να παίρνουν τις κρίσιμες αποφάσεις και ορίζουν τη μοίρα της χώρας, με την υπογραφή της καταδίκης της (βλ. μνημόνια) ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. Είναι φανερό ότι στη περίπτωση αυτή μιλάμε για προδότες - συνωμότες με σχέδιο οργανωμένο κατά της Ελλάδας. Δεν πρόκειται δηλαδή έτσι απλά για κουτούς και ανόητους, για ανεγκέφαλους όπως λες, ούτε θα απαλλαχτούν λόγω βλακείας αυτοί που σκλάβωσαν εφ' όρου ζωής 11 εκατομύρια Έλληνες υπογράφοντας τη καταδίκη τους, χωρίς καν να τη διαβάσουν! (όπως ομολόγησαν).

    2) Σωστά λες πως είναι απαράδεκτο να στηρίξουν πάλι οι Έλληνες τους κλέφτες και τα λαμόγια του κατεστημένου που μας έφεραν σ' αυτή τη δεινή θέση, ενώ στη τελευταία παράγραφο λες ότι δεν θα αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό σε λάθη ψηφοφόρου μετά την απομάκρυνση απ' τη κάλπη. Πράγματι, αυτές οι εκλογές θα είναι πολύ κρίσιμες (δεδομένων των εξελίξεων των 2 τελευταίων ετών) και θα ακούσουμε ΤΟ ψέμα στη προσπάθειά τους να κλέψουν τη ψήφο μας. Ό Μ Ω Σ δεν προτείνεις κι εσύ κάποια λύση για να ξεφύγουμε απ' το ναυάγιο στο οποίο μας έχουν φέρει. Και πως να το κάνεις άλλωστε; Αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εναλλακτική λύση, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ όχι φως αλλά ούτε μια ακτίδα φωτός στον ορίζοντα του τούνελ, ούτως ώστε να πουν οι Έλληνες "να ο ηγέτης, ο τίμιος, ο άξιος, ο σοβαρός, που θα μας βγάλει απ' το αδιέξοδο"! Η ένστασή μου δηλαδή συνίσταται στο ότι θα έπρεπε να σχολιάσεις και αυτό το πρόβλημα και να τοποθετηθείς (αν γίνεται) επί τούτου, προκειμένου να διαπιστώσει ο αναγνώστης τη θέση σου. Διότι ο Έλληνας, ναι μεν πρέπει να φύγει απ' τη λογική του να επιλέξει πάλι ανάμεσα στον "ηλίθιο και τον πανηλίθιο" όπως σωστά λες, Α Λ Λ Α φοβάμαι δυστυχώς ότι δεδομένης της ανυπαρξίας αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης, αυτό θα κάνει πάλι...
    Το τραγικότερο όλων δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΕΧΕΡΙΔΗΣ Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ3 Μαρτίου 2012 στις 2:58 π.μ.

    ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΜΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο "ΝΟΗΜΟΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ" ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΖΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Κ.Τ.Λ.Π ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 27 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΚΑΘΕ "ΥΓΕΙΗΣ" ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ! ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΩ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ "ΕΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ (ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ)ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΛΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΥΛΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΕΧΕΡΙΔΗΣ Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ3 Μαρτίου 2012 στις 3:00 π.μ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ Η ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ "ΦΑΓΩΠΟΤΙ" ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΝΑ ΑΜΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ Η ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΘΕΛΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ! ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ "ΘΕΛΩ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΡΕΤΙΡΕ" ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ! ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ Η ΑΤΟΜΑ ; ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΩΤΕΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΕΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ)ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ "ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ" ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ (Η ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ)! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΘΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ,ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ" ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ! ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΖΩ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΩ ΕΝΕΡΓΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ .ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.