Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η μεταμόσχευση στην Ελλάδα του 2012: "Τα παιδιά ζητούν τη βοήθειά μας"

Η οικογένεια της μικρής μας φίλης Α. που πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία αλλά και τόσες άλλες οικογένειες, των οποίων τα παιδιά πρέπει να υποβληθούν σε μεταμόσχευση αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με τα ασφαλιστικά τους ταμεία. «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» βιώνει καθημερινά το άγχος και την αγωνία αυτών των γονιών. Το κόστος συμβατότητας δότη και το κόστος μεταμόσχευσης στοιχίζει πολλές χιλιάδες ευρώ και τα τελευταία χρόνια αυτό το ποσό δεν καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία. Οι ασφαλισμένοι τελικά αναγκάζονται να συγκεντρώνουν οι ίδιοι όλο το απαραίτητο ποσό. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.