Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ε.Σ.Α.μεΑ: Ανανέωση των συμβάσεων μετακίνησης μαθητών με αναπηρία

Μετά από τις προσπάθειες της ΕΣΑμεΑ και της ΠΟΣΓΚΑμεΑ σχετικά με το θέμα της μετακίνησης των μαθητών με αναπηρία από και προς τις Σχολικές Μονάδες, ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος εισήγατε σχετική Νομοθετική Ρύθμιση την Τρίτη 21/2/2012 στο ψηφισθέν νομοσχέδιο «Ρύθμιση Λειτουργίας της Ταχυδρομικής Αγοράς, Θεμάτων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Άλλες Διατάξεις». Η ρύθμιση αποτελεί αυτοτελές άρθρο του παραπάνω Νομοσχεδίου και αναφέρει τα εξής: «Οι συμβάσεις που έχουν συνάψει οι Περιφέρειες για τη μεταφορά μαθητών και παρατάθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 70 του Ν. 4002/2011 (ΦΕΚ Α180), παρατείνονται έως την 30η Ιουνίου 2012». Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.