Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ερώτηση ΚΚΕ «αναφορικά με τις άδικες αποβολές των 68 μαθητές του 2ου Ενιαίου Λυκείου Κιλκίς»


Σας αποστέλλουμε για ενημέρωση και δημοσίευση την ερώτηση που οι βουλευτές του Κόμματός μας Γιάννης Ζιώγας, Θόδωρος Ιγνατιάδης, Σοφία Καλαντίδου, κατέθεσαν προς την αρμόδια υπουργό, αναφορικά με τις άδικες αποβολές των 68 μαθητές του 2ου Ενιαίου Λυκείου Κιλκίς, που συμμετείχαν σε κινητοποίηση ενάντια στη δημιουργία μεταλλείου στην περιοχή.                  

10 σχόλια:

  1. Μίλησε το ΚΚΕ σιωπή όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να ασχοληθεί κανείς με το ΚΚΕ, το Κόμμα που έχει ως πρότυπα τις τέως κομμουνιστικές χώρες που κακοποίησαν ανεπανόρθωτα το περιβάλλον, οχι οι ιδιώτες, αλλά οι ίδιες οι Κυβερνήσεις, συστηματικά και οργανωμένα και που έπνιγαν κάθε αντίθετη φωνή, όχι μόνο πολιτικά αντίθετη, αλλά και εθνολογικά και πολιτισμικά. Αν η προχθεσινή διαδήλωση για τα μεταλλεία γινόταν σε μία τότε κομμουνιστική χώρα δεν θα προλάβαινε να ξεκινήσει κάν και όλοι θα είχαν μπουζουριαστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας ως αντεπαναστάτες!!
      Τώρα βρήκαν πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα και άρα το έδαφος πρόσφορο με το μυαλό τους και "αλωνίζουν" δεν αντιλήφθηκαν όμως οτι οι καιροί άλλαξαν πολύ και δεν θα τους περάσει ούτε για αστείο. Το Κ.Κ.Ε. αν και έχει μικρή δύναμη είναι το πιο επικίνδυνο Κόμμα για να δημιουργήσει ανωμαλία στη χώρα αν ευνοήσουν οι συνθήκες. Είναι συντεταγμένο με στρατιωτική λογική ( αρκεί να παρατηρήσουμε τις πορείες και διαδηλώσεις τους ), αλλά ευτυχώς δε μπορούν.
      Οσο για τα εργατικά δικαιώματα κλπ είναι οι πρώτοι εργοδότες που έδιωξαν εργαζόμενους από την εφημερίδα τους και το κανάλι τους.
      Γνωστά άλλωστε όλα αυτά.
      Οπως και στα τότε κομμουνιστικά κράτη, έτσι κι εδώ όλο το σύστημα του Κ.Κ.Ε. είναι στημένο στα μέτρα της νομενκλατούρας του Κόμματος.

      Διαγραφή
    2. Παγκαλάκι, ή Καρατζαφυρεράκι; τι ακριβώς είσαι;
      Συνέχισε να ψηφίζεις όπως ξέρεις και θα βλέπεις το μισθό και τα δικαιώματά σου σε μουσείο!

      Διαγραφή
    3. Για τα παραπάνω έχεις κάτι να πεις ?
      Ο,τι και να ψηφίζω θα είναι καλύτερο από Κ.Κ.Ε..
      Το Κ.Κ.Ε. όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέρος του πολιτικού προβλήματος
      της χώρας μας. Είναι αυτοί που έσπρωξαν με τους απαράδεκτους συνδικαλιστές κλπ την πατρίδα στο γκρεμό. Αυτό ήθελαν φυσικά.
      Να δημιουργηθουν στην Ελλάδα προλετάριοι γιατί χωρίς αυτούς οι παλαιολιθικές θεωρίες τους δεν έχουν πέραση.

      Διαγραφή
  2. εδω έβγαλε ανακοινωση κατά του ΠΟΥΤΙΝ δεν θα βγάλει για το 2 Λύκειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιο λόγο όμως μέλη του Κ.Κ.Ε.μαζί με βουλευτή τους, όπως πληροφορήθηκα, εισέβαλαν στο χώρο του 2ου Λυκείου και μοίρασαν κομματικά φυλλάδια, όταν ο "κακός" διευθυντής απουσίαζε σε συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.; Αν το περιστατικό συνέβη έτσι όπως μου το διηγήθηκαν, τότε πολύ θα ήθελα να μάθω πώς αντέδρασαν οι υποδιευθυντές του Σχολείου ως αναπληρούντες τον κ. Διευθυντή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι σας έπιασε βρε παιδιά και ασχολείστε με το κόμμα του λαού ; σας πειράζει που έκανε σκληρή κριτική για το 2ο λύκειο ; δεν εχει το δικαίωνα ; εδώ είχε το θράσσος να στείλει συλληπητήριο τηλεγράφημα για το θάνατο του τύρρανου κιμ ιλ ... κ.λ.π , και δεν μπορεί να εισβάλλει σε ένα σχολείο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εισβολή σε σχολείο λέγεται κομματική άσκηση στρατιωτικού τύπου.

      Διαγραφή
  5. καλα παιδια δεν την παλευεται καστανο ετσι? σας έχουν ξεσκίσει και ακόμα εκεί κολλημενοι με την εξυπνάδα. Απο το 2009 το "ελεύθερο" καπιταλιστικο συστημα έχει ξεριζώσει απο πάνω μας οποιαδήποτε παροχή και αν είχαμε παρει με αιμα και εσείς είστε τοσο μπερδεμενοι που το προβλημα σας ειναι το αυτονόητο, να κάνουμε δηλαδη κουμαντο ο λαός, αυτος δηλαδη που παραγει τα παντα να τα απολαμβανει κιολας. το κκε ειναι το προβλημα σας οχι το τεράστιο καρπουζι που μας εχουν χωσει. Και κάτι τελευταιο, μπορει στην σοβιετικη ενωση να μην τα εκαναν ολα καλα(απο τα λαθη μαθαινεις ομως)αλλα οι κατακτησεις που ειχαν εκει εμεις ουτε στα ονειρα μας δεν τις εχουμε δει(για οσους ακομα ονειρευονται) και στην τελικη τελικη και τα λαθη που εκαναν τα εκαναν οι εργατες μονοι τους γιατι ειχαν την εξουσια και μαγκια τους. Πως αισθανεστε τωρα εξυπνακηδες που παιρνουν αποφασεις για την ζωη σας τραπεζιτες και βιομηχανοι.Το να εχεις μονιμη και σταθερη δουλεια παροχες, παιδεια προτυπη και τσαμπα, σπιτι τζαμπα, αυτοκινητο τζαμπα, αθλητισμο, πολιτισμο, θερμανση, ρευμα ολα αυτα τζαμπα ειναι καταπιεση για σας και το να λυποθημαει το παιδι σας στο σχολειο απο την πεινα ειναι ελευθερια. Εγω θελω κομμουνιστικη καταπιεση τοτε και αν γινεται να με καταπιεζουν και να με τυρρανανε ετσι μεχρι να ψοφησω ακόμα και μετα θανατον αν θελουνε. Αλλα φυσικα οι τηλεοραση δεν τα λεει αυτα λεει για τον σφαγεα σταλιν και αλλες παπαρες που αν ρωτησεις ρωσσο που τα εζησε γελαει.600 δις ειναι στην Ελβετια. 500 κατι το χρεος. σκεφτειται ποιος το δημιουργησε και ποιος το πληρωνει. Κοψτε επιτελους τις χαζομαρες γιατι στο τελος δεν θα μπορειτε να τις πειτε ουτε αυτες απο την εξαθλιωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1144 ανήκεις φίλε μου στους έξυπνους-βλάκες που νομίζουν οτι ανακάλυψαν την υπέρτατη αλήθεια και υμνούν ακόμη τα αιμοσταγή κομμουνιστικά καθεστώτα. Ο Στάλιν διέπραξε αθλιότητες και θηριωδίες και εσύ μας λές ιστορίες. Από ποιόν πλανήτη ή από ποιό βουνό κατέβηκες ? Ένα μόνο πράγμα θα σου πώ το τι τράβηξαν οι Ελληνες της Σοβιετικής Ενωσης ακόμη και όσοι ήταν κομμουνιστές, επειδή είχαν ισχυρή γλώσσα, ήθη και έθιμα κάτι που απεχθανόταν το σοβιετικό καθεστώς και προσπάθησε να τα εξαφανίσει εκτοπίζοντάς τους στη Σιβηρία. Από τα γραφόμενά σου δε μου φαίνεσαι να κατέχεις καλά την ελληνική γλώσσα, αλλά αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια διάβασε κανένα σχετικό βιβλίο του Βλάση του Αγτζίδη που είναι συμπατριώτης μας και στα νιάτα του ήταν φανατικός κομμουνιστής. Θα καταλάβεις πολλά.

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.