Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη στον Διοικητή ΙΚΑ για την αναστολή λειτουργίας υποκαταστήματος Αξιούπολης

“Κύριε Διοικητή
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς η Υπηρεσία σας έχει αποφασίσει την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Αξιούπολης και την συγκέντρωση όλων των αρμοδιοτήτων και παρεχομένων υπηρεσιών στο κεντρικό κατάστημα του Κιλκίς. Θεωρούμε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλούσε ιδιαίτερη επιβάρυνση για τους χιλιάδες συναλλασσόμενους με το υποκατάστημα της Αξιούπολης. Και αυτό τη στιγμή που έχει ήδη ανασταλεί η λειτουργία των υποκαταστημάτων της περιοχής σε Γουμένισσα και Πολύκαστρο.
Κύριε Διοικητή
Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχει δρομολογηθεί η στέγαση των υπηρεσιών του ΙΚΑ Αξιούπολης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (η άδεια έχει ήδη εκδοθεί). Παράλληλα ο δήμος Παιονίας έχει προσφερθεί για τη δωρεάν στέγαση του ΙΚΑ σε δικό του κτίριο μέχρι την ανέγερση των νέων εγκαταστάσεων.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, προσυπογράφουμε το αίτημα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και παρακαλούμε για την αναθεώρηση της απόφασής σας για αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος ΙΚΑ Αξιούπολης. Η αποκέντρωση και η Περιφέρεια χρειάζονται τις ανάλογες Υπηρεσίες και όχι την αποψίλωσή τους
Με εκτίμηση
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Χρήστος Γκουντενούδης”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.