Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα

Στα πλαίσια των στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, συνελήφθη χθες το πρωί, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, μία υπήκοος Κεντρικής Αφρικής 34 ετών, η οποία επέβαινε σε τουριστικό λεωφορείο, διότι κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου είχε στην κατοχή της και υπέδειξε γνήσιο ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο. Το έγγραφο κατασχέθηκε.
Συνελήφθη επίσης χθες πρώτες πρωινές ώρες, στην Κρύα Βρύση Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, ένας υπήκοος Αλβανίας 22 ετών, διότι βρέθηκε στην κατοχή του ηλεκτρολογικό υλικό συναγερμού. Όπως προέκυψε το παραπάνω υλικό το είχε αφαιρέσει πριν λίγη ώρα από νεοαναγειρόμενη οικοδομή ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού.
3) Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 34 και 25 ετών, διότι αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε φυτώριο που βρίσκεται στο Μυλότοπο-Πέλλας ιδιοκτησίας 24χρονου ημεδαπού, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή πεζοί, αφήνοντας σταθμευμένο με ανοιχτές τις πόρτες ένα Ι.Χ.Ε. παραπλεύρως του φυτωρίου. Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκε ένα αγροτικό μηχάνημα, το οποίο όπως προέκυψε οι συλληφθέντες το είχαν αφαιρέσει νωρίτερα της ίδιας ημέρας από άλλο θερμοκήπιο ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού. Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν στους Γαλατάδες Πέλλας και συνελήφθησαν. Το αφαιρεθέν μηχάνημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμοδίους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου