Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη στο Ν. Αγιονέρι με θέμα τη συγκοινωνιακή σύνδεση της περιοχής με τη Θεσσαλονίκη

Η συγκοινωνιακή σύνδεση της ευρύτερης περιοχής Ν. Αγιονερίου με τη Θεσσαλονίκη ήταν το θέμα της ευρείας σύσκεψης που συγκλήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 στο Ν. Αγιονέρι στην αίθουσα του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη ο οποίος δεσμεύθηκε για την επίλυση του ζητήματος αφού αυτό αποτελεί κοινωνική ανάγκη που ταλαιπωρεί αδικαιολόγητα την ευρύτερη περιοχή για χρόνια.

Για την επίλυση του προβλήματος θα πρέπει να τροποποιηθεί η σχετική διάταξη που αφορά στη χιλιομετρική απόσταση προκειμένου να συμπεριληφθεί η περιοχή στον σχεδιασμό του ΟΑΣΘ. Στο πνεύμα της νομοθετικής ρύθμισης για τα περί απόστασης κινήθηκε η τοποθέτηση του εκπροσώπου του ΟΑΣΘ κ. Γ. Σπανού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Γκουντενούδης υποστήριξε την δρομολόγηση άμεσης λύσης είτε μέσω του ΚΤΕΛ Κιλκίς, είτε μέσω του ΟΑΣΘ με τη χρήση αστικών λεωφορείων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Κιλκίς κ. Δημ. Τσαντάκης και Γρ. Τσινικόρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Π. Θωμαΐδης και Αν. Βεργίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πρ. Πεντερετζής, ο Γεν. Διευθυντής Μεταφορών της Π.Κ.Μ. κ. Ν. Τσοτσόλης, ο Γεν. Διευθυντής Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. Απ. Γιάντσης, ιερέας του χωριού π. Γεώργιος, ο πρόεδρος του Δημ. Διαμερίσματος Ν. Αγιονερίου κ. Β. Μαΐδης και του Π. Αγιονερίου κ. Α. Οικονομίδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Μιστί” κ. Βλ. Κουρτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.