Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με εκπροσώπους των φορέων υλοποίησης του προγράμματος για τη δωρεάν διανομή τροφίμων

Συνάντηση με εκπροσώπους των φορέων υλοποίησης του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων από τα κοινοτικά αποθέματα της παρέμβασης, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδης, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 στο γραφείο του. Αρχικά, η αρμόδια επιτροπή του προγράμματος η οποία αποτελείται από υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, ενημέρωσε τους προσκεκλημένους για το πώς θα λειτουργήσει το πρόγραμμα το 2012. Στη συνέχεια συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς και κατατέθηκαν προτάσεις.
Ο Αντιπεριφερειάρχης έλαβε υπόψη τα προβλήματα που του μετέφεραν οι εκπρόσωποι και αφού λάβει και εγγράφως τις προτάσεις και τα προβλήματα των φορέων, όπως συμφωνήθηκε, θα τις μεταβιβάσει στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στο αρμόδιο Υπουργείο για την επίλυσή τους.
Στη συνάντηση παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου, της Ιεράς Μητρόπολης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, του Συλλόγου Παλιννοστούντων Δήμου Γαλλικού "Η επτάκωμος Σάντα", του Συλλόγου Παλιννοστούντων Ομογενών Ν. Κιλκίς "Η Ωραιοπηγή", του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν. Κιλκίς, του Συλλόγου Παλιννοστούντων Δήμου Γαλλικού και Περιχώρων "Ο Αετός του Πόντου", του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Περιφέρειας Κιλκίς, του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Πολυκάστρου, του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Κιλκίς, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς "Ο Άγιος Ευγένιος" και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς Πρόγραμμα "Κοινωνική Μέριμνα Δ. Κιλκίς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.