Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Στον τόπο που γεννήθηκα...στα Σεβαστειανά!

Σε ένα πανέμορφο χωριό ποντίων μας <<φιλεύει>> την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η εκπομπή <<Στον τόπο που γεννήθηκα...>>. Τα Σεβαστειανά του νομού Πέλλας<<φοράνε>> τα ...καλά τους και βγαίνουν στις μικρές οθόνες των Ελλήνων σε όλο τον πλανήτη!
Ελάτε να ακούσετε την μακραίωνη ιστορία του τόπου, τις ιστορίες των προσφύγων που ακούγονται για πρώτη φορά, να <<ξεκλέψετε>> συνταγές μαγειρικής, να θαυμάσετε τους χορούς του τόπου...
Γνωρίστε έναν ιερέα που το χωριό έχει αγκαλιάσει και αγαπά παρά το γεγονός πως δεν είναι από εκεί! Μέχρι και τραγούδι του ...αφιερώνουνε οι χωριανοί!
Τραγούδι και καλό τσίπουρο σε παραδοσιακό καζάνι με τι άλλο ..ποντιακό τραγούδι! Ελάτε την Κυριακή στην 4Ε και δώστε μια ώρα <<διαλείμματος>> από την σκληρή πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας. Η εκπομπή <<Στον τόπο που γεννήθηκα....>> θα φροντίσει να σας ξεκουράσει. Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κληματσίδας με την ομάδα του βρέθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε στον Πυργετό Λάρισας.<<στον τόπο που γεννήθηκα...>> κάθε εβδομάδα ένας νέος τόπος!

Τηλεόραση 4Ε, δορυφορικά και μέσω ίντερνετ.
Μια μικρή <<γεύση>> από την εκπομπή για τα Σεβαστειανά εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=iwlxXCr3uwM



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.