Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κοπή βασιλόπιτας του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς στη Φλώρινα

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου 2012 ο Ο.Σ. Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτα του σε εξόρμηση στη Φλώρινα. Στα πλαίσια της εξόρμησης επισκεφτήκαμε το χιονοδρομικό κέντρο του Πισοδερίου, τις λίμνες Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα καθώς και την πόλη της Φλώρινας αλλά και το πανέμορφο Νυμφαίο. Στην εξόρμηση συμμετείχαν 85 άτομα, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, μεγάλοι αλλά και πολλά παιδιά.
Το Σάββατο ξεκινήσαμε με χιονόπτωση από το Κιλκίς (μόνο στην πόλη χιόνιζε) και συναντήσαμε χιόνι πάλι μετά το Αμύνταιο έως και το χιονοδρομικό. Επισκεφτήκαμε πρώτα το χιονοδρομικό κέντρο του Πισοδερίου όπου επικρατούσε καθαρός καιρός και σε συνδυασμό με το πολύ καλό χιόνι έδωσε την ευκαιρία σε όλους - μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν το σκι. Το λεωφορείο με τους υπόλοιπους προχώρησε προς τις λίμνες Πρέσπες που ήταν παγωμένες, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν τις προηγούμενες ημέρες στη γύρω περιοχή. Η διανυκτέρευση έγινε στο όμορφο ξενοδοχείο "Veltsi", 6χλμ. από την πόλη της Φλώρινας όπου κόψαμε και τη βασιλόπιτα, μετά το δείπνο, συνοδεία και ορχήστρας που κράτησε το κέφι αμείωτο έως αργά. Τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο φίλος Κωνσταντινίδης Άκης που έλαβε ως δώρο μία δωροεπιταγή 100€ του καταστήματος Step (αθλητικά είδη στο Κιλκίς). Επίσης κληρώσαμε και δύο δώρα που ήταν προσφορά του καταστήματος 2917 (ορειβατικά είδη στη Θεσ/νίκη) προς στο σύλλογο.
Την επομένη χωριστήκαμε σε 2 ομάδες. Η πρώτη, με τα αυτοκίνητα επισκέφτηκε και χάρηκε πάλι το χιονοδρομικό - είχε ακόμη καλύτερη ημέρα - με τους μικρούς μας φίλους να το απολαμβάνουν όσο γίνεται περισσότερο. Η δεύτερη, με το λεωφορείο κινήθηκε προς το όμορφο, παραδοσιακό και χιονισμένο Νυμφαίο για επίσκεψη και περιήγηση. Τελικά όλοι περάσαμε εξίσου υπέροχα, απολαύσαμε τις ομορφιές της φύσης, ασχοληθήκαμε με δραστηριότητες αφήνοντας πίσω άλλη μια πετυχημένη εξόρμηση του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.