Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Εισαγγελέας στην ΕΡΤ για το Champions League

Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η σύμβαση που υπέγραψε η ΕΡΤ για τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Champions League για την τριετία 2012 -2015. Η παρέμβαση έγινε την ώρα που βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς είχαν καταθέσει ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας με θέμα τη συμφωνία της ΕΡΤ και της TEAM, η οποία έχει τα δικαιώματα για όλον τον κόσμο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.
Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ επισημαίνουν ότι "τη στιγμή που η κυβέρνηση εξαγγέλλει μείωση των δαπανών της δημόσιας τηλεόρασης μέσω της εφεδρείας περίπου 1000 εργαζομένων, η διοίκηση της ΕΡΤ ... αναμένεται να προκαταβάλει περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ στην ΤΕΑΜ".
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσφορές ιδιωτικών καναλιών δεν ξεπέρασαν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΕΡΤ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ...ΜΕΓΑΛΗ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ... ΠΑ ΡΑ ΚΡΑ ΤΟΣ1!!


    Αντε πάλι... συγχίστηκα με δαύτους(εξ'ού και τα κεφαλαία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.