Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους δήμους

Από παλαιότερη κατάληψη εργαζομένων
στο Δήμο Κιλκίς
Μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους. Αυτό αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους ΠΟΕ-ΟΤΑ, ανακοινώνοντας ότι θα συνεχισθούν οι καταλήψεις σε γκαράζ δήμων, δημαρχεία, δημοτικά κτίρια και ΧΥΤΑ.
Επίσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, την ώρα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί ως το τέλος του ωραρίου.
Ως γνωστό, με τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο ενιαίο μισθολόγιο και στην εργασιακή εφεδρεία.

1 σχόλιο:

  1. Με τον ΤΑΤΑΡΙΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΟ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ; Ε ΚΑΙ ΤΙ ΤΕ ΠΟΥ ΛΕΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ...ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.