Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Οικογιορτή του Γαλλικού ποταμού

Πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, η 1η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού, που θα περιλαμβάνει έκθεση βιολογικών και τοπικών προϊόντων, χειροτεχνήματα, ξεναγήσεις στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Γαλλικού με τα πόδια αλλά και με ποδήλατα, βόλτες με άλογα, έκθεση φωτογραφίας και άλλα πολλά, μεταξύ των οποίων και εργαστήρια παρασκευής σαπουνιού, κηραλοιφών, σάλτσας και δημιουργίας κοσμημάτων από ανακυκλώσιμα υλικά.
Δυστυχώς στο νομό μας, απ` τον οποίο πηγάζει και κατά το μεγαλύτερο μέρος του διασχίζει ο Γαλλικός ποταμός, δεν έχουμε διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων. Κρίμα!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ..ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΤΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΦΥΣΗ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τα μεταλλεία κρουσίων που θα καταστρέψουν τον γαλλικό, λέμε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.