Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης για τη Δημοτική Αρχή του Κιλκίς

Με ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Κιλκίς καταγγέλλει την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την Δημοτική Αρχή για "υπονομευτική στάση απέναντι στους εργατικούς αγώνες εν όψει της απεργίας της 5ης Οκτώβρη". Αφορμή για την καταγγελία αποτέλεσε η πρόσκληση που έλαβαν οι δημ. σύμβουλοι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου για συνεδρίαση του ΔΣ την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας (5 Οκτωβρίου), "την στιγμή που η απεργία έχει αναγγελθεί εδώ και τουλάχιστον 2 εβδομάδες".
Στην ανακοίνωση της παράταξης, που πρόσκειται στο ΚΚΕ, αναφέρονται και τα εξής:

"Η στάση της διοίκησης του δήμου αποτελεί πρόκληση για την εργατική τάξη του νομού και τα λαϊκά στρώματα. Χρέος των εργαζομένων είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της απεργίας και η επιτυχία αυτής μέσα από την μαζική συμμετοχή ακυρώνοντας στην πράξη την συνεδρίαση. Οφείλουν συνάμα να βγάλουν συμπεράσματα για τον ρόλο της δημοτικής αρχής, η οποία ουσιαστικά συμπαρατάσσεται δίπλα στην κυβέρνηση στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται τα εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις. Η ΛΑΣ Κιλκίς θα συμμετέχει στην συνεδρίαση, εφόσον αυτή λάβει χώρα, λόγω της σοβαρότητας του θέματος και για να καταγγείλει τη στάση της δημοτική αρχής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.