Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Καθαρισμός Δίδυμων Καπναποθηκών στο Κιλκίς

Στον καθαρισμό του χώρου περιμετρικά των Δίδυμων Καπναποθηκών στην πόλη του Κιλκίς προχώρησε η υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου, χθες Κυριακή 2 Οκτωβρίου, κατόπιν εντολής του δημάρχου, Ευ. Μπαλάσκα.
Ο ευπρεπισμός των κτιρίων κρίθηκε επιτακτικός προκειμένου να βελτιωθεί αισθητικά μιά από τις πιο ιστορικές και κεντρικές γειτονιές της πόλης.


Τις εργασίες που έλαβαν χώρα από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι συντόνιζαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Αντώνης Μανουσαρίδης και ο επόπτης καθαριότητας κ. Ηρακλής Χατζηκυριάκος.
Στην επιχείρηση καθαρισμού συμμετείχαν 13 εργάτες, οι οποίοι απομάκρυναν από τον χώρο κάθε λογής σκουπίδι, από μπάζα, κλαδιά, σίδερα, ογκώδη αντικείμενα μέχρι και παλιές ηλεκτρικές συσκευές. Ο όγκος των απορριμμάτων συγκεντρώθηκε σε 7 μεγάλα και 10 μικρά φορτηγά του Δήμου Κιλκίς.
Πρόθεση τώρα της δημοτικής αρχής Κιλκίς, μετά από τις Δίδυμες Καπναποθήκες, είναι να συνεχιστούν ανάλογες παρεμβάσεις και σε άλλα προβληματικά και εγκαταλελειμμένα κτίρια με απώτερο σκοπό να αναβαθμιστεί και η εικόνα της πόλης, αλλά ταυτόχρονα και η ποιότητα ζωής των κατοίκων, καθώς αρκετά από αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης.


2 σχόλια:

  1. Οταν υπάρχει θέληση και πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη μας, μπορούν να γίνονται θετικά πράγματα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος για τον Δήμο.
    Επίσης θέλω να ρωτήσω τον Δήμαρχο, σχετικά μ'εκείνη την απόφαση για την περισυλλογή των εγκαταλελημμένων αυτοκινήτων, τί απέγινε; "Χάθηκε" στα συρτάρια κάποιου γραφείου ή "ξεχάστηκε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΘΛΙΨΗ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ Ε ΚΑΙ....;;;ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ;ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ;ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.