Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Επιδοτήσεις για επενδύσεις στον Εναλλακτικό Τουρισμό

Ένα πρόγραμμα για τον εναλλακτικό τουρισμό, το οποίο αφορά φυσικά και το νομό μας είναι αυτό στο οποίο μπορούν να ενταχθούν φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στην παροχή εναλλακτικών μορφών τουρισμού και έχουν κάνει έναρξη της επιλέξιμης δραστηριότητας πριν από την 1η Ιανουαρίου του 2010.
Κάθε επιχείρηση έχει δικαίωμα να υποβάλει μία μόνο πρόταση, με το ύψος του προϋπολογισμού της να μην υπερβαίνει τον κύκλο εργασιών/ακαθάριστων εσόδων της επιχείρησης κατά την τελευταία χρήση 2010. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, χρηματοδοτούνται έργα προϋπολογισμού από 10.000 έως 400.000 ευρώ.


Το ποσοστό της δημόσιας επιχορήγησης είναι 40% επί του εγκεκριμένου προϋπολογισμού. Οι προτάσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 15/11/2011 μέσω του διαδικτυακού τόπου www.ependyseis.gr/mis.
 Για πληροφορίες οι υποψήφιοι επενδυτές στη περιφέρειά μας, μπορούν να επισκέπτονται τους διαδικτυακούς τόπους του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού (www.yppo.gr), της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού (www.visitgreece.gr) και του ΕΣΠΑ (www.espa.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.