Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Αυξήθηκαν θεαματικά οι δανεισμοί βιβλίων στο Κιλκίς

Θεαματική αύξηση των μελών της και του αριθμού των δανεισμών σημειώθηκαν στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, από την έναρξη λειτουργίας της στον καινούριο της χώρο, στον Κήπο. 
Συγκεκριμένα, για το διάστημα από 1 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2011, οι δανεισμοί ανήλθαν στους 8.400, ενώ εγγράφηκαν 427 νέα μέλη. Αντίστοιχα, πέρσι στο ίδιο διάστημα οι δανεισμοί δεν είχαν ξεπεράσει τους 5.500.
Η Δημόσια Βιβλιοθήκη θέλει να ευχαριστήσει το Δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση και ανακαίνιση του κτιρίου του Κήπου και ειδικότερα το Δήμαρχο Κιλκίς, κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Δημήτριο Τσαντάκη, για το προσωπικό που διέθεσαν στη Βιβλιοθήκη για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά του εξοπλισμού και των βιβλίων της καθώς και για την υλικοτεχνική υποστήριξη.
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Ε. Βενιζέλου – Δημοτικός Κήπος, τηλ. 23410 76338. Χειμερινό ωράριο εξυπηρέτησης κοινού Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 08:30 έως τις 15:15, Τετάρτη από τις 08:30 έως τις 20:00.





1 σχόλιο:

  1. Για μένα, αυτό που έκανε ο Δήμος με την δημιουργία της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς, είναι ένα πολιτιστικό και μορφωτικό κόσμημα, σε πείσμα όσων πιστεύουν ότι η πρώην ταβέρνα-εστιαστόριο-αναψυκτήριο-αίθουσα δεξιώσεων του "Κήπου", ήταν χρησιμότερη και ικανοποιούσε ένα βασικό ένστικτο του ανθρώπου, την... μάσα.
    Πέραν αυτού, έγινε καλοπισμός του χώρου, που ήταν εντελώς παραμελημένος και βελτιώθηκε η αισθητική του.
    Το γεγονός ότι αυξήθηκαν μακράν οι δανεισμοί βιβλίων και εγγράφηκαν 427 νέα μέλη, αποτελεί το καλύτερο δημοψήφισμα ως προς την επιτυχία του εγχειρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.