Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Αθανασιάδης: Δεχόμουν απειλές για να ψηφίσω το μεσοπρόθεσμο!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του βουλευτή Αλ. Αθανασιάδη ότι δέχονταν απειλητικά τηλεφωνήματα ακόμα κι απ` το εξωτερικό προκειμένου να υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο! Ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του στο τοπικό κανάλι ΤΟΡ έριξε βόμβα μεγατόνων αποκαλύπτοντας ότι με τηλεφωνήματα που δέχτηκε τον απειλούσαν πως αν δεν ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο μπορεί να βρεθεί σε χαντάκι! "Μ` έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα και το σύστημα. Εδώ και δυο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασιάδης, ο οποίος ως γνωστόν είχε δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο αλλά τελικά το υπερψήφισε, για να γίνει στη συνέχεια στόχος αγανακτισμένων διαδηλωτών.

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΒΗΜΑΤΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.