Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Φιλική αναμέτρηση Άρη Παντελεήμονα με τους Παλαίμαχους Κιλκισιακού

Το περασμένο Σάββατο 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Παντελεήμονα φιλική αναμέτρηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων". Μετά από πρόσκληση του Χονδρόπουλου Ηλία εκ μέρους της Διοίκησης του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα η ομάδα των Βετεράνων του Κιλκισιακού ανταποκρίθηκε και βρέθηκε στο γήπεδο για την ιστορική αυτή αναμέτρηση. Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Σημαιοφορίδης Ιωσήφ (Σάκης) παρέλαβε αναμνηστικό με ευχές για την ομάδα του Α.Ο. Κιλκισιακού που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής και ευχαριστίες προς τους Παλαιμάχους για την διενέργεια του φιλικού. Η αναμέτρηση διεξήχθη σε πολύ ευχάριστο κλίμα προσφέροντας εκτός από πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα στους παρευρισκομένους. Η ομάδα των κατ΄ ευφημισμό "Παλαιμάχων" Κιλκισιακού απεδείχθη άξιος αντίπαλος παρά την ήττα με 5-4 σκορ καθώς όλοι τους επέδειξαν τα σπάνια χαρακτηριστικά που τους διέκριναν και συνεχίζουν να τους διακρίνουν έως και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.