Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Επιτυχίες του ΓΑΣΚ στα «Ολύμπια» της Πιερίας

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο ΔΑΚ Λιτοχώρου Πιερίας με επιτυχία οι αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΚΒ Ολύμπια». Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΑΝ. & ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, και ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Στους αγώνες συμμετείχαν με επιτυχία και αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' & Β' του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που αρχίζουν σε δύο εβδομάδες.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α' (γεν. 1996-97) δύο αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς κατάφεραν να πετύχουν το όριο πρόκρισης του ΣΕΓΑΣ και άλλοι δύο να το επιβεβαιώσουν με νέα ατομικά ρεκόρ, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους. Πρόκειται για την Δήμητρα Γεωργιάδου που έκανε 44''70 στα 300 μ και τον Θανάση Μιχαηλίδη που σημείωσε 9''67 στα 80 μ. .Επιβεβαίωση και μεγάλο ατομικό ρεκόρ πέτυχε ο Γιώργος Νικηφορίδης που σημείωσε 38''25 στα 300 μ. και τον Δημήτρη Βογιατζή που έκανε 39''25 στο ίδιο αγώνισμα.
Στην ίδια κατηγορία καλές επιδόσεις σημείωσαν οι Γιώτα Τανάνη και η Παναγιώτα Τριανταφυλλίδου με 11''07 και 11''43 στα 80 μ (με αντίθετο άνεμο) , ο Βασίλης Λαζαρίδης με 10''09 στα 80 μ. , η Έφη Ράδη με 47''10 στα 300 μ, η Σωτηρία Καζαντζίδου με 7,84 στη σφαιροβολία και ο Αιμίλιος Μαβίδης με νέα ατομική επίδοση 2'52''20 στα 1000 μ που έχασε για λίγο το όριο πρόκρισης του ΣΕΓΑΣ (2'50''00) αλλά θα δηλωθεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Στην κατηγορία Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β' (γεν . 1998-99) εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν η δωδεκάχρονη Ελένη Κωνσταντινίδου που σημείωσε 8''87 στα 60 μ αλλά και ο συνομήλικός Αδάμ Μεγαλομουστάκης με 8''53 στο ίδιο αγώνισμα, ενώ η Σταυρούλα Γρηγοριάδου σημείωσε 4'11''17 στα 1000 μ.
Στην κατηγορία των Μίνι (γεν. 2000-01) τα δύο μικρά ταλεντάκια στους δρόμους αντοχής η ενδεκάχρονες Ραχήλ Νικολαίδου και Ελένη Φωτιάδου πήραν την 2η και 3η θέση στα 1000 μ στους αγώνες με 3'43''3 και 3'48''6 αντίστοιχα , ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Νίκος Καπέτης με 7''63 στα 50 μ.
Στους αγώνες δόθηκε η ευκαιρία και στις ομάδες της σκυταλοδρομίας 4Χ80 των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' να κάνουν ένα γερό αγωνιστικό τέστ εν όψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η ομάδα των κοριτσιών με τις Πότκα, Τριανταφυλλίδου, Γεωργιάδου και Μηναρετζή κέρδισε με διαφορά την πρώτη θέση με νέο ρεκόρ συλλόγου 41''15 (από 41''74) και έδειξαν ότι πάνε για εξάδα και πάνω. Αντίθετα τα αγόρια με Μιχαηλίδη, Βογιατζή, Παυλίδη και Νικηφορίδη δεν κατάφεραν να τερματίσουν λόγω λανθασμένη αλλαγής.
Την αποστολή συνόδεψαν στους αγώνες οι προπονητές Κώστας Μηναρετζής και Φίλιππος Μισαηλίδης, ο Έφορος αγωνιστικού τμήματος στίβου Γιώργος Κωνσταντινίδης το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και φίλων αθλητών Στίβου Τάσος Βογιατζής αλλά και γονείς και συγγενείς των αθλητών που αγωνίστηκαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.