Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πληθαίνουν οι "Αγανακτισμένοι πολίτες" του Κιλκίς!


Δυναμικότερη και πολυπληθέστερη της προηγούμενης Τετάρτης ήταν η σημερινή συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών του Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης. Το Facebook έκανε καλή δουλειά, καθώς αμέσως μετά τη λήξη της περασμένης διαμαρτυρίας, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για οργάνωση και συμμετοχή σε νέα συγκέντρωση.  
Αξιοσημείωτη αυτή την φορά ήταν η ενεργός συμμετοχή της νεολαίας, καθώς δεκάδες μαθητές από σχολεία της πόλης συγκεντρώθηκαν το απόγευμα μπροστά στο Δημαρχείο κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία και φωνάζοντας συνθήματα.
Ακολούθως πραγματοποίησαν πορεία στην 21η Ιουνίου με τελικό προορισμό την πλατεία Ειρήνης όπου συνενώθηκαν με τους εκεί διαμαρτυρόμενους. Κάποιοι από τους νεολαίους είχαν την ευκαιρία να πάρουν το λόγο στα μικρόφωνα που είχαν στηθεί και να εκφράσουν τις «μαύρες» σκέψεις τους για το αβέβαιο μέλλον που έρχεται.  
Στα πηγαδάκια μικροί και μεγάλοι, ανεξαρτήτως κόμματος, με χιούμορ αλλά και πεσιμιστική διάθεση, συζητούσαν για τα τωρινά χάλια της Ελλάδας, αλλά και για τα χειρότερα που φοβούνται ότι θα έρθουν.  
Μπορεί να μην θύμισε «Σύνταγμα» η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κιλκίς, όμως για τα δεδομένα του τόπου μας ήταν δυναμική, προοίμιο για μεγαλύτερες και πιο «ενοχλητικές» διαμαρτυρίες πολιτών.  
Η επόμενη συγκέντρωση θα λάβει χώρα κατά πάσα περίπτωση την ερχόμενη Κυριακή. Λεπτομέρειες τις αμέσως επόμενες ημέρες. 
Π.Χ.










2 σχόλια:

  1. OI AGANAKTISMENOI OMOS OTAN PSHFIZOUN DEN BLEPO NA TO SKEFTONTAI...EXOUN KI AUTOI TO MERIO EU8UNHS TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi apla meros efthinis...
    Einai i monadiki pragmatiki stigmi pou exeis tin dinami na alaksis tin istoria na alaksis to katestimeno na giris tin plati sou se ola osa se odigisan edo.
    Ektos kai ean eisai ZOO - provato - kai ekeini tin ora kaneis tin -papia- min mporontas na min -strouthokamilizis-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.