Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ευχαριστήριο μήνυμα από το Σύλλογο της Φιλυριάς

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 διοργανώθηκε για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Γιορτή Κερασιού στη Φιλυριά. Η Εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.  Πλημμυρισμένη από κόσμο η πλατεία του χωριού καθώς και το προαύλιο του συλλόγου. Η συμμετοχή των κερασοπαραγωγών ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.  Οι γυναίκες και τα μικρά παιδιά του χωριού μοίρασαν στον κόσμο κεράσια, τα οποία ήταν πεντανόστιμα όπως και τα γλυκά του κουταλιού και οι μαρμελάδες που ήταν φτιαγμένα από τα κορίτσια του συλλόγου.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χορευτικά συγκροτήματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάρπης, από το σύλλογο «Διογένης o Σινωπεύς» της Γουμένισσας και από το σύλλογο «Άγιος Τρύφων» επίσης της Γουμένισσας.
Ακολούθησε γλέντι μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, με ποντιακή άλλα και λαϊκή ορχήστρα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «Η Φιλυριά» ευχαριστεί:
Τους κερασοπαραγωγούς Αϊβαζίδη Ιωάννη, Αντωνιάδη Χρήστο, Ελευθεριάδη Λάζαρο, Καλαϊτζίδη Γεώργιο, Κατσαρό Ηλία, Κεχαϊδη Νικόλαο, Κούρδογλου Θεόδωρο, Κυμπαρίδη Δημήτριο, Μακρίδη Σταύρο, Μωϋσίδη Αβραάμ, Νέλλα Χρήστο, Νικολαίδη Παναγιώτη, Τσαγιαννίδη Στέργιο, Τσακιρίδη Χαράλαμπο, Τσακρακίδη Δημήτριο, Χατζηγεωργίου Ουρανία
Όλους τους κατοίκους του χωριού που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του για την οργάνωση.
Όλα τα παιδιά και τους φίλους του συλλόγου που για άλλη μια φορά έδωσαν την ψυχή τους, την όρεξη τους και το μεράκι τους, για το καλύτερο αποτέλεσμα της εκδήλωσης.
Τους φίλους από τον Ορειβατικό Σύλλογο Γουμένισσας για την πολύτιμη εθελοντική βοήθεια τους.
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και όλα τα ΜΜΕ της περιοχής.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για όλα!
Το ΔΣ του συλλόγου 
Σας περιμένουμε ξανά στην επόμενη μας εκδήλωση την Τετάρτη 6 Ιουλίου για τον εορτασμό της Αγίας Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.