Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρυζίων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρυζίων νομού Κιλκίς, προσπαθώντας να συμβάλλει τα μέγιστα στην πολιτιστική ζωή του χωριού πραγματοποίησε και συμμετείχε σε μία σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων το τελευταίο δίμηνο με κυριότερες τις παρακάτω:  Στο τέλος Απριλίου ολοκληρωθήκαν τα μαθήματα του προγράμματος «Σωματική και Ψυχική υγεία», κατά τη διάρκεια των οποίων εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενοι συνεργάστηκαν αρμονικότατα και αποκόμισαν πολλές γνώσεις και χρήσιμες εμπειρίες.  Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 το παιδικό χορευτικό τμήμα πήρε μέρος στο πανελλήνιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που έγινε στον Κορινό Πιερίας και διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Κορινού.
Τα Σάββατο 7 Μαΐου 2011 τα παιδιά του Συλλόγου περιποιήθηκαν την αυλή του παλιού Δημοτικού Σχολείου, το οποίο αποτελεί και στέγη του Συλλόγου μας, και φύτεψαν λουλούδια στα παρτέρια με τη βοήθεια των μελών του Διοικητικού Σχολείου
Την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-αφιέρωμα στη «Μητέρα», η οποία συγκίνησε τους παρευρισκόμενους και ταυτόχρονα τους ψυχαγώγησε.
Για το αιώνιο σύμβολο της αγάπης και της θυσίας, τη ΜΑΝΑ και το μοναδικό της ρόλο στην ανατροφή των παιδιών μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κα Λέρη Αντωνίου Γιαννούλα, η οποία με το μεστό της λόγο και την αμεσότητα που τη διακρίνει έδωσε πολλά και ουσιαστικά μηνύματα στους παρευρισκόμενους.
Ακολούθησαν απαγγελίες ποιημάτων από τις κυρίες Μαρία Τζώγλη, Μαίρη Γιάντση, Μαριάνθη Κεραμέα και Δέσποινα Ναλμπαντίδου. Η χορωδία ερμήνευσε τραγούδια σύγχρονων συνθετών.
Σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους προσφέρθηκαν σπιτικά γλυκά, προσφορά από τις κυρίες Ρίτα Κωνσταντινίδου και Βούλα Μηλιοπούλο, και άνθη που ήταν προσφορά του συλλόγου.
Την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 μέλη του Συλλόγου παρέστησαν στην εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, που έλαβε χώρα στο Άσπρο Παιονίας.
Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα μας παρουσίασε την κωμωδία του Β. Αναστασιάδη « Η κατά βάρος διαθήκη» πραγματοποιώντας έτσι την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων των «Πολικαστρινών 2011» που διοργανώνονται με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.