Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κοινωνικές εκδηλώσεις της Μονάδας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κιλκίς

Μια εμφάνιση γεμάτη δυναμισμό, κέφι και ζωντάνια πραγματοποίησε η χορωδία και το χορευτικό του Α’ & Β’ ΚΑΠΗ του Δ. Κιλκίς, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011, σε Φεστιβάλ που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων Κιλκίς. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης και του ΚΑΠΗ, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε τις συνεχείς προσπάθειες αναβάθμισης του θεσμού, ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε στην καθοριστική συμβολή της τρίτης ηλικίας στα πολιτιστικά δρώμενα. Επιπλέον, συνεχάρη τα μέλη της χορωδίας και του χορευτικού για τις προσπάθειες και τη συνεισφορά τους και δεσμεύτηκε για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων τους.  Τα μέλη της χορωδίας και του χορευτικού κατενθουσίασαν την κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Κιλκίς, ενώ ο μαέστρος Δημήτρης Σαλτσίδης και ο χοροδιδάσκαλος Θεόφιλος Πασχαλίδης καταχειροκροτήθηκαν για τον εξαιρετικό συντονισμό των παρουσιάσεων τους.
Προσκεκλημένοι του ΚΑΠΗ, τα χορευτικά συγκρότημα Αγ. Μάρκου και Ευκαρπίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μια επόμενη συνεργασία.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίασαν τοπικοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι από φορείς και συλλόγους της πόλης μας.  Το Φεστιβάλ χορωδιών και χορευτικών συγκροτημάτων ΚΑΠΗ διοργάνωσε το προσωπικό της Κοινωνικής Μέριμνας του Δ. Κιλκίς
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.