Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κιλκισιώτες αγανακτισμένοι. Τετάρτη 1-6-2011, Πλατεία Ειρήνης

Εκατοντάδες Κιλκισιώτες, στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι, έδωσαν σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου το παρόν στη Πλατεία Ειρήνης για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους στα όσα δραματικά συμβαίνουν στον τόπο μας στον τομέα της οικονομίας.
Ήταν η μεγαλύτερη απ` τις συγκεντρώσεις των ''αγανακτισμένων πολιτών'' που έγινε μέχρι σήμερα στην πόλη του Κιλκίς, με τον κόσμο να εκφράζεται μέσω ευρηματικών πικετών, αυθόρμητων ομιλιών από μικροφώνου κ.α. Στη συγκέντρωση κυριάρχησε η αγωνία των νέων του Κιλκίς απέναντι στο μέλλον, που φαντάζει γι` αυτούς αβέβαιο, ενώ έκδηλη ήταν η απελπισία μεγαλυτέρων σε ηλικία συγκεντρωμένων, που είδαν να χάνονται οι δουλειές τους, να περικόπτονται δραστικά τα εισοδήματά τους και να βιώνουν έναν σε εξέλιξη οικονομικό εφιάλτη.
Όπως όλες οι ανάλογες συγκεντρώσεις έτσι κι η αποψινή διοργανώθηκε χωρίς οργανωτική και πολιτική συμμετοχή κομμάτων, συνδικαλιστικών οργανώσεων κ.λ.π. Στην πλατεία Ειρήνης ακούγονταν μονάχα τα τραγούδια ''κοινωνικής διαμαρτυρίας'', οι αυτοσχέδιοι καταγγελτικοί λόγοι και τα καυστικά σχόλια των συγκεντρωμένων για τη κυβέρνηση, το ΔΝΤ, τη τρόικα, το πολιτικό σύστημα. Το νέο μεγάλο ραντεβού των ''αγανακτισμένων πολιτών'' του Κιλκίς δόθηκε για την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.
Γ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.