Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ανακοινώσεις

Καλά κάνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς κι εκδίδει ανακοινώσεις όπως η πρόσφατη για τον ένα χρόνο εφαρμογής του μνημονίου. Αυτό, όμως, δεν αρκεί. Θα`ταν χρησιμότερο οι ανακοινώσεις αυτές ν`αναδείκνυαν συγκεκριμένα προβλήματα των εργαζομένων του νομού, γιατί από τέτοια έχουμε...να φαν κι οι κότες! Κι όμως, ακόμα και στα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, τέτοιες ανακοινώσεις σπανίζουν ή λείπουν παντελώς. Ύστερα απορούν οι συνδικαλιστές γιατί οι εργαζόμενοι τους γυρίζουν την πλάτη όταν τους καλούν σε κινητοποιήσεις. Κι αυτό αφορά όλες τις συνδικαλιστικές ηγεσίες κι όχι, βέβαια, μόνο του Εργατικού Κέντρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.