Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παιονίας

Καλείστε σε  ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 19η  Μαΐου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :


α/α
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1
Προγραμματισμός προσλήψεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για τις άμεσες επείγουσες ανάγκες του Δήμου Παιονίας
2
Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Ανάπλαση πλατειών οικισμού Χαμηλού Δήμου Αξιούπολης».
3
Δεύτερη παράταση εργασιών του έργου «Ασφαλτόστρωση περιφερειακής οδού από Άγιο Φανούριο προς οικ. Πηγής».
4
Έγκριση 3ου Α.Π.Ε. του έργου «Ανάπλαση πρανών οικ. Λιβαδίων».
5
Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2011 – Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος – Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων.
6
Ψήφιση δαπανών επέκτασης φωτισμού.
7
Ψήφιση δαπανών εκδηλώσεων – εορτών.
8
Αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο διαδημοτικής συνεργασίας περιβαλλοντικής διαχείρισης στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας.
9
Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Δήμου Παιονίας.
10
Κατάρτιση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιονίας (άρθρο 65 παρ. 4 του ν.3852/2010).
11
Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) Παιονίας – Καθορισμός θέσης.
12
Έγκριση τευχών δημοπράτησης της μελέτης «Οριστική μελέτη συλλεκτήριου αγωγού ακαθάρτων – επέκταση εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικ. Γουμένισσας Δήμου Παιονίας».
13
Έγκριση τευχών δημοπράτησης της μελέτης «Μελέτη συλλεκτήριου αγωγού ακαθάρτων και εγκατάστασης λυμάτων οικ. Αγίου Πέτρου Δήμου Παιονίας».
14
Συζήτηση και λήψη απόφασης για μείωση δημοτικών τελών σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Παιονίας.
15
Σύσταση πενταμελούς διαπαραταξιακής επιτροπής η οποία θα μελετήσει το θέμα των υποχρεώσεων των πρώην Δήμων για όλες τις οφειλές που υπάρχουν σε έργα και εργασίες (τιμολογημένα ή μη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.