Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ευχαριστήριο Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «ο Άγιος Ευγένιος», σε συνεργασία με τους εθελοντές πολίτες του κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Κιλκίς και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού, διοργάνωσαν ποδοσφαιρικό αγώνα τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 στο γήπεδο Κιλκίς. Ο αγώνας έγινε μεταξύ των παλαίμαχων του Κιλκισιακού και του Άρη Θεσσαλονίκης και έληξε 3-1 υπέρ των παλαίμαχων του Άρη. Η τιμή του εισιτηρίου ήταν 5 ευρώ και τα έσοδα που ήταν 1800ευρώ διατέθηκαν για τη θεραπεία δύο νέων συμπολιτών μας. Από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν 1200 ευρώ δόθηκαν από μία επιτροπή, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές και την πρόεδρο του συλλόγου καρκινοπαθών, σε συμπολίτη μας που θα φύγει για προγραμματισμένη εγχείρηση στη Γερμανία. Τα 600 ευρώ κατατέθηκαν από την πρόεδρο και τους εθελοντές συμπολίτες του κοινωνικού φαρμακείου σε αριθμό λογαριασμού για μια καρκινοπαθή συμπολίτισσά μας.
Τα εύσημα ανήκουν στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν σε ένα γήπεδο με πολύ λίγους θεατές, αλλά με στόχο να εκπληρώσουν το σκοπό.
Το Δ.Σ του συλλόγου Καρκινοπαθών ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους καταστηματάρχες που ανταποκρίθηκαν στην παράκλησή μας και πήραν πρόσκληση για ενίσχυση, καθώς επίσης και τους φίλους και μικροπωλητές της Λαϊκής αγοράς. Καλή επιτυχία στους πάσχοντες, Χριστός Ανέστη, Χρόνια Καλά και υγεία σε όλους τους συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.