Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ανυπεράσπιστοι οι καταναλωτές

Έξω από το ναό του υγειούς εμπορίου και της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς του Νομού μας, συναντάμε συστηματικά και επί σειρά ετών κάθε Σάββατο το εισαγόμενο από άλλους Νομούς παρεμπόριο, που έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον και που φτάνει στο 80% !!!! .
Τα προϊόντα αυτά που κυκλοφορούν δήθεν ως σπιτικά και γνήσια είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία καθώς δεν υπόκεινται σε κανένα έλεγχο και περιέχουν επίκινδυνα συντηρητικά ( βενζοϊκό και σαλικυλικό οξύ) Για πάρα πολλά χρόνια περίμενουμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες ( Δ/νση Γεωργίας, Τμήμα Εμπορίου, Επιμελητήριο, Καταναλωτικές Ενώσεις ) να κάνουν ουσιώδεις ελέγχους αλλά κυρίως να ενημερώσουν τους ανυπεράσπιστους καταναλωτές.
Με εκτίμηση,
Αϊδαρίνης Χρίστος
Οινοποιός, Γουμένισσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.