Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ανακοινώσεις Παρασκευή 12-3-2011

Ανακοίνωση
Ο ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής την  
Κυριακή 13 Μαρτίου LEVEL I στο ιδιόκτητο Σκοπευτήριο Πρακτικής Σκοποβολής του Ομίλου, στην περιοχή Αγ. Νεκταρίου Δήμου Κιλκίς.                              
Ο Αγώνας περιλαμβάνει 5 στάδια με ελάχιστο αριθμό φυσιγγίων 75.
Το ποσό συμμετοχής καθορίζεται στα 10 και 20 ευρώ στο ομαδικό . 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι ΔΕ.ΣΚ. τα οποία είναι θεωρημένα για το έτος 2011.
Γυαλιά – ωτοασπίδες  επιβάλλονται υποχρεωτικά.
Κανονισμοί  I.P.S.C. 
Ο Αγώνας περιλαμβάνει τις εξής κατηγόριες: OPEN – STANDARD – PRODUCTION – REVOLVER- MODIFIED και τις υποκατηγορίες Senior  – S. Senior - Ladies – Junior.
Ώρα έναρξης αγώνα 9.00′ π.μ.   
Κριτές θα ορισθούν από κατάσταση κριτών της Ε.Τ.Ε.Π.Σ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:    
ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΗΣ Κων/νος 6973970898
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Παρασκευάς 6974357295

 Ανακοίνωση
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Περιφέρειας Κιλκίς συγκεντρώνει μεταχειρισμένα ρούχα σε καλή κατάσταση από δωρεές οικογενειών και φιλανθρωπικών οργανώσεων με σκοπό να τα διανείμει σε άπορες οικογένειες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο αποθήκης ή στην γραμματεία του συλλόγου.
Τηλ. 6978 590875 Μαυρόπουλος Κων/νος, και 23410 28598 γραφείο.

Ευχαριστήριο
Οι ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ ευχαριστούν θερμά την κ. Νικητοπούλου από την Αθήνα για τη δωρεά της προς το σύλλογο. Η Κυρία Νικητοπούλου, γνώρισε τους "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" μέσα από το διαδίκτυο, είδε τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου τις ενέργειες, τις δράσεις και γενικώς την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου για την διατήρηση και διάδοση της παράδοσης, καθώς και την προσφορά στη Νεολαία και όχι μόνο της Επταλόφου. Με δική της πρωτοβουλία, ετοίμασε δύο κούτες με βιβλία και άλλο χρήσιμο και τα έστειλε με δικά της έξοδα στους "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ".
Ενέργειες και πράξεις όπως της κυρίας Νίκης Νικητοπούλου, ενθαρρύνουν το σύλλογο να συνεχίσει το δύσκολο έργο του παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται και γίνονται μεγαλύτερες λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας.
Εκεί που το κράτος και οι φορείς "σηκώνουν τα χέρια", έρχονται συμπολίτες μας όπως η κυρία Νικητοπούλου και μας δίνουν ώθηση και δύναμη για να συνεχίσουμε…
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Αμοιρίδης

Ανακοίνωση
Σύμφωνα με την ΚΥΑ 306657/31-12-2010  ενημερώνουμε ότι η υποβολή αιτήσεων των κτηνοτρόφων για να ενταχθούν στη διαδικασία εξαίρεσης από κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων ή κτιριακών εγκαταστάσεων κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων, παρατάθηκε μέχρι 31/12/2011.
Πληροφορίες δίνονται από το τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς .
Υπεύθυνοι: κ.Τριαρίδης Ευστάθιος τηλ. 2341350152 και
                     κ.Τασίνας Βασίλης τηλ. 2341350179    
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
 Χρήστος Γκουντενούδης

Ανακοίνωση                                                                                
Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς καλούνται οι επιτυχόντες στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική επιπέδων Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση» που πραγματοποιήθηκαν το Νοέμβριο του 2010 να παραλάβουν τα πιστοποιητικά τους από τα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Ν. Κιλκίς (21ης Ιουνίου 141 –  Κιλκίς, 3ος όροφος)  έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου.
(Πληροφορίες: Χριστίνα Κυριακού, τηλ. 2341027719)
Από τη Διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.