Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα σε 1η προβολή «Γιαγιά διώξε τους δαίμονες»

Σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, η Ανοιχτή Οθόνη παρουσιάζει τη μικρού μήκους ταινία «28 ημέρες πριν» και σε 1η προβολή την ταινία «Γιαγιά διώξε του δαίμονες». Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ  μεταφυσικού περιεχομένου, που είναι παραγωγή της ανεξάρτητης κινηματογραφικής ομάδας «Unefrapeproductions» τα μέλη της οποίας ζουν και δημιουργούν στην πόλη του Κιλκίς.

Περίληψη: Η κόλαση και ο παράδεισος έχουν θέσει κανόνες για την αρμονική συνύπαρξή τους. Ο βασικότερος κανόνας απαγορεύει στους δαίμονες να σκοτώσουν θνητό. Επιτρέπεται να τον δαιμονίσουν και να τον τρομάξουν αλλά όχι να τον σκοτώσουν. Οι παραβάτες στέλνονται στην γη ως αθάνατοι με την ανθρώπινη μορφή καθώς όπως έλεγαν και οι αρχαίοι σοφοί, η πραγματική κόλαση είναι η ίδια η γη. Με το πέρασμα του χρόνου, ο κόσμος γεμίζει με αθάνατους δαίμονες, άλλους διαθέσιμους να προσαρμοστούν στον τρόπο ζωής των θνητών και άλλους όχι. Την ισορροπία καλείται να φέρει ένας θνητός άντρας. Κυνηγημένος από τα φαντάσματα του παρελθόντος και έχοντας την ικανότητα να αναγνωρίζει τους αθάνατους, θα προσπαθήσει να επιβάλει την τάξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.