Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Αγαθοπούλου: Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά που σήμερα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το προσωπικό και συλλογικό τους μέλλον

Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Σήμερα είναι μια μέρα αγωνίας για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Είναι το τέλος μιας διαδρομής και η αρχή μιας άλλης, το πέρασμα στην διεκδίκηση, στο όνειρο, στην ενηλικίωση.. Οι μαθητές/τριες καλούνται να διαγωνιστούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες για μια ακόμη χρονιά, αντιμέτωποι/ες με την πολυεπίπεδη κρίση και την πλήρη αποδιάρθρωση των σχολείων και των πανεπιστημίων. Είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που δύο χρόνια τώρα, βίωσαν των εγκλεισμό ως συνθήκη της ζωής τους, βιώνουν τις σαρωτικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κ. Κεραμέως και της ΝΔ.

Μια κυβέρνηση που στρέφεται «ολιστικά» εναντίον των νέων, που εφαρμόζει την βία, είναι μια αποτυχημένη και χρεοκοπημένη Κυβέρνηση. Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά που σήμερα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το προσωπικό και συλλογικό τους μέλλον. Γνωρίζουμε πως το ταξίδι ομορφαίνει, δεν τελειώνει ποτέ, όσο δίνουν όραμα, νόημα και αξία στην ζωή τους. Τους ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο, αισιοδοξία και καλή τύχη στις εξετάσεις τους. Να κάνουν πράξη τα όνειρα τους.

Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.