Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς (3/6/2022)

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ
ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Ηλιούπολη
Δευτέρα
23 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας. Μιλήσαμε για τις χελώνες και κάναμε μία πολύ όμορφη ανάλογη κατασκευή. Επίσης, βάψαμε με χρώματα πέτρες που μαζέψαμε από την αμμουδιά, ζωγραφίσαμε, δημιουργήσαμε νέα χτενίσματα, παίξαμε ποδοσφαιράκι, αλλά και προπονηθήκαμε στα μαθηματικά αξιοποιώντας νομίσματα. Τέλος, ελέγξαμε την πρόοδο της κολώνιας μας (με άρωμα τριαντάφυλλο), τρέξαμε και παίξαμε αγαλματάκια.

Τρίτη

Πήγαμε για φαγητό στα Goody’s Burger House, όπου «προπονηθήκαμε» και στις συναλλαγές με χρήματα, αλλά και στους κοινωνικούς τρόπους. Στη συνέχεια, περπατήσαμε και περιηγηθήκαμε στο πάρκο εσωτερικής περιφερειακής οδού, ενώ παίξαμε με χαρά σε πάρκο με κούνιες και άλλα παιχνίδια. Τέλος, γυρνώντας στα ΚΔΑΠ, δημιουργήσαμε τα δικά μας κυάλια και διασκεδάσαμε με τα στεφάνια και τους κώνους.

Τετάρτη

25 Μαΐου: η Ημέρα της Αφρικής. Μιλήσαμε για την Αφρική, για τις ομορφιές της, τη χλωρίδα και την πανίδα της, αλλά και τις δυσκολίες που βιώνουν όσοι κατοικούν εκεί. Στη συνέχεια, υλοποιήσαμε κάποιες ανάλογες κατασκευές. Συγκεκριμένα, δημιουργήσαμε έναν κάκτο, μια καμηλοπάρδαλη και έναν ελέφαντα. Επίσης, παίξαμε με τον πηλό, κάναμε πρόβα το θεατρικό μας, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά ανέλαβαν τον ρόλο του δασκάλου στα μικρότερα παιδιά του ΚΔΑΠ. Τέλος, τρέξαμε και ξεφαντώσαμε με διάφορα κινητικά παιχνίδια.

Πέμπτη

Φτιάξαμε τα δικά μας, χρωματιστά, αερόστατα με μπαλόνια και άλλα απλά υλικά. Επίσης, συμπληρώσαμε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της καμηλοπάρδαλης που δημιουργήσαμε χθες και τους δώσαμε όμορφα ονόματα. Τέλος, διασκεδάσαμε με συμβολικό παιχνίδι, τρέξιμο, άλματα, τροχούς και μπόλικο χορό.

Παρασκευή

Γίναμε μικρά μαϊμουδάκια και απολαύσαμε τις μπανανούλες μας. Αφού διασκεδάσαμε με αυτή την κατασκευή, ευχαριστηθήκαμε τον χώρο του γυμναστηρίου με τρέξιμο, τροχούς, άλματα και μπόλικο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.