Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας του, με τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαντωνίου

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει µε αἴσθημα μεγάλης ικανοποίησης την έναρξη χορηγικής σχέσης µε τον γνωστό επιχειρηματία κ. Αντώνη Παπαντωνίου και τον Όμιλο Επιχειρήσεών του.

Η αγάπη του κ. Παπαντωνίου για το ποδόσφαιρο εἶναι γνωστή, καθώς στο παρελθόν,  είχε χορηγική σχέση µε αρκετές οµάδεςτης Θεσσαλονίκης. Η χορηγική σχέση στην ἐναρξη της, αφορά µόνο την Ανδρική ομάδα του Κιλκισιακού µε ορίζοντα αρκετών χρόνων και µε σκοπό η ομάδα να βρεθεί σε μεγαλύτερες Εθνικές κατηγορίες. 

Η Διοίκηση δια του Προέδρου της, ευχαριστεί τον κ.Παπαντωνίου για την διάθεση χορηγίας του, και νιώθει ὀμορφα γιατί κατάφερε µε την πετυχημένη πορεία του Ενιαίου Κιλκισιακού, να προσελκύσει το χορηγικό ενδιαφέρον επιχειρηματιών του μεγέθους του κυρίου Παπαντωνίου.

Μπορούμε να πούμε µε βεβαιότητα έχοντας χορηγό τον κ. Παπαντωνίου, αλλά και την ενεργή υποστήριξη ανθρώπων του Κιλκίς που θα πλαισιώσουν το διοικητικό σχήµα της οµάδας, οτι µια νέα σελίδα θα ανοίξει µε πιο γρήγορους ρυθμούς από οτι σχεδίαζε η υπάρχουσα διοίκηση, ώστε ο Κιλκισιακός να φτάσει εκεί που του αξίζει.

Κανένας χορηγός από μόνος του χωρίς την στήριξη των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας, δεν µπορεί να φέρει τα προσδοκόµενα αποτελέσµατα.

Με εκτίµηση
Λάζαρος Μεταλλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.