Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Είμαστε και μεις τραγικοί

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Τραγικοι λοιπόν ως γονείς όλοι εμείς που αφήνουμε τα παιδιά να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα με τα πατίνια κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας, ακόμα και σε επαρχιακούς δρόμους. Ασε τι κάνει η αστυνομία ή η Πολιτεία, τι κάνουμε εμείς ως γονείς.

Προχθές το απόγευμα αληθινό περιστατικό στην οδό Αριστοτέλους κάτω από την Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς.

Ο πιτσιρικάς με το πατίνι και ηχείο παρακαλώ πάνω σε αυτό κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα ταξί. Διερχόμενο όχημα επί της οδού τον αποφεύγει τελευταία στιγμή διότι το πατίνι χτυπάει σε μια λακουβα και το παιδί πέφτει κάτω με το κεφάλι, χωρίς κράνος και η ρόδα του αυτοκινήτου περνάει ξυστά από αυτό.

Αποτελεσμα δύο καθρέφτες από σταθμευμένα αυτοκίνητα σπασμένοι και μικρές  ζημιές ευτυχώς υλικές.Αν δεν αντιδρούσε ο οδηγός του ι.χ τι θα γινόταν?

2 σχόλια:

  1. Είμαστε πράγματι τραγικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά και σε μικρές ηλικίες άραγε ποιος θα ευθύνεται αν γίνει ένα θανατηφόρο ατύχημα η αστυνομία ο εισαγγελέας η περιφέρεια ή ο δήμος θεός να τα φυλάει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.