Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Δήλωση Γκουντενούδη για την εκλογή του π. Δωρόθεου ως Μητροπολίτη Δράμας.

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας

Με μεγάλη χαρά, αγαλλίαση αλλά και περηφάνια υποδεχόμαστε την εκλογή του μέχρι πρότινος Πρώτου Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Πρωτοσύγκελου της Ιερά Μητρόπολης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου και κτήτορα των Ιερών Ναών Παναγίας «Άξιον Εστίν» Αξιουπόλεως και Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου, π. Δωρόθεου ως Μητροπολίτη Δράμας.

Ο πατέρας Δωρόθεος, άξιο πνευματικό τέκνο και μέλος της αδελφότητος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημητρίου, προσέφερε τη διακονία και το θεάρεστο πνευματικό του έργο στη Μητρόπολη μας και στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της περιοχής μας και τώρα καλείται να καθοδηγήσει πνευματικά την Μητρόπολη Δράμας, στη θέση του αείμνηστου εκλιπόντος προκατόχου του, Μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Παύλου.

Είμαι βέβαιος ότι το πλούσιο ποιμαντικό του έργο, η ευγένεια της ψυχής, ο θεόπνευστος λόγος και η άοκνη θρησκευτική του δράση αποτελούν εχέγγυο για μια επιτυχημένη αρχιερατική θητεία στον πνευματικό θώκο της Μητροπόλεως Δράμας.

Άξιος ο νέος Δεσπότης Δράμας.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.