Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, ευχαριστεί τον τοπικό Τύπο του Κιλκίς

Ευχαριστήρια επιστολή 
2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς,
 προς τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου του Κιλκίς
Καθώς ολοκληρώθηκε ένας ιδιαίτερα παραγωγικός κύκλος του πρώτου χρόνου λειτουργίας του σχολείου μας ως Πειραματικό, θα θέλαμε να εκφράσουμε συνολικά τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου του Κιλκίς για την υποστήριξη που μας παρείχαν σε όλο το πλέγμα των δράσεών μας.

Η εμπειρία σε θέματα επικοινωνίας που μοιράστηκαν μαζί μας και η διαρκής προβολή των προσπαθειών μας στάθηκε πολύτιμος αρωγός και μας έδωσε την απαραίτητη δύναμη να ξεπεράσουμε δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και να φτάσουμε σε σημαντικές διακρίσεις για το Κιλκίς και την Ελλάδα.

Τους ευχαριστούμε θερμά και προσβλέπουμε σε μια ανάλογη συνεργασία και στο μέλλον!

Εκ μέρους της Σχολικής Κοινότητας

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Αλέξανδρος Ταμουτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.