Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Δήλωση για Λ. Παζαρτζικλή για την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Υπογράφει ο Λάζαρος Παζαρτζικλής
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς

Με χαρά και συγκίνηση την Παρασκευή 09/09/2022 πραγματοποιήσαμε την έναρξη λειτουργίας των γραφείων μας στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς. 
Με πολύ μεράκι και αγάπη μια ομάδα ανθρώπων-μελών της Νομαρχιακής και των Δημοτικών οργανώσεων,ετοιμάσαμε τη νέα πολιτική μας στέγη, το σπίτι των Δημοκρατικών πολιτών όλου του Νομού.

Καινοτομίσαμε σε τρία βασικά σημεία:

1) Στην εκδηλωση δεν υπήρξε κανένας ομιλητής. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον είχε ο κόσμος μας.

2) Όλα όσα ετοιμάστηκαν για τον μπουφέ της εκδηλωσης, τα κάναμε αποκλεισικά κα εμείς τα μέλη της Νομαρχιακής και των δημοτικών οργανώσεων.

Και το τρίτο και σημαντικότερο σημειο, σαν αλλαγή παραδειγματος που κάναμε είναι ότι ετοιμάσαμε ένα ερωτηματολόγιο με τα προβλήματα που θεωρεί ο κόσμος ότι είναι τα σημαντικότερα του Νομού μας. Συμπληρώθηκαν εκατοντάδες φυλλάδια με τις απαντήσεις σας και πάνω σε αυτά τα προβλήματα θα κάνουμε τον πολιτικό μας σχεδιασμό σαν Νομαρχιακή για το μέλλον.

Στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης ξεκινάμε από τη βάση μας. Όλοι στελέχη και μέλη του κινήματος θα συμμετέχουν με ιδέες, γνώσεις και απόψεις, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Η συμμετοχή του κόσμου, νέων ανθρώπων, αλλά και παλιών ιστορικών στελεχών του χώρου, στην εκδήλωση της Παρασκευης, μας γεμίζει ευθύνη και δέσμευση, ότι πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την προσπάθεια μας αυτήν.

Ως Γραμματέας της Νομαρχιακής, δεσμεύομαι, με επίγνωση των όσων λέω, ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε και να πάμε τον χώρο μας εκεί που δικαιωματικά ανήκει.

Θα δώσουμε και θα δώσω όλο μου το είναι για να τα καταφέρουμε.

Συνεχίζουμε…

Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε

2 σχόλια:

  1. Μήπως τελικά δεν μίλησες γιατί πρέπει να μπορείς να συντάξεις πρόταση με ρήμα, υποκείμενο και αντικείμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είσαστε το ίδιο μπλοκ.Τρομερα επικίνδυνοι,και ανεύθυνοι.Αδιστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.