Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Χορηγία ποδοσφαιρικών στολών στην ομάδα ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ, από την Ξενοδοχειακή εταιρία «BE MY GUEST ATHENS»

Η Ξενοδοχειακή εταιρία «BE MY GUEST ATHENS», του γνωστού συντοπίτη μας Νίκου Ανθρακίδη, που διαθέτει ένα ξενοδοχείο 36 κλινών στην περιοχή του Θησείου της Αθήνας και 11 επιπλωμένα διαμερίσματα για βραχυχρόνια μίσθωση (τα γνωστά Airbnb) στην περιοχή της Ακρόπολης, προέβη στην χορηγία συνόλων ποδοσφαιρικών στολών στην ομάδα ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ.

Ο Νίκος Ανθρακίδης υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδος του Χέρσου -απ’ όπου και έλκει την καταγωγή της η οικογένεια Ανθρακίδη- από τα παιδικά του χρόνια. Μάλιστα, το ποδοσφαιρικό του δελτίο, (καρνέ στην γλώσσα των ποδοσφαιριστών) υπάρχει ακόμη στο αρχείο της Δόξας! Άλλωστε ο Νίκος διετέλεσε και διαιτητής του συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Κιλκίς «σφυρίζοντας» και στην Football League 2.

Κατά την παράδοση της χορηγίας στα γραφεία της ομάδας, τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Λευτέρης Μποζίνης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Χέρσου, εκφράζοντας τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενή χειρονομία του Νίκου.

Ο Πρόεδρος κ. Μποζίνης δήλωσε ακόμη ότι: «τέτοιες πράξεις πρέπει να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συμπολίτες μας, που έχουν την δυνατότητα, να στηρίζουν τα τοπικά σωματεία σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Ο Νίκος Ανθρακίδης τιμάει την καταγωγή του και σε κάθε ευκαιρία επιστρέφει στις ρίζες του, αποδεικνύοντας το πόσο αγαπάει τον τόπο του αυτός και η οικογένεια του».

Ο Νίκος Ανθρακίδης ευχαρίστησε από μέρους του την Δόξα Χέρσου για την αποδοχή της δωρεάς και δήλωσε: «Συγχαρητήρια για τις άοκνες προσπάθειες σας να κρατήσετε ζωντανή την ιστορική Δόξα Χέρσου και να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά του χωριού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της ΔΕ Χέρσου να ασχοληθούν με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Προσωπικά θα είμαι δίπλα σας και θα στηρίζω όσο μπορώ τις προσπάθειες σας».

Το Ξενοδοχείο «BE MY GUEST ATHENS» βρίσκεται στην Αθήνα στην περιοχή του Θησείου, οδός Νηλέως 33.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 21 3044 9929.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.