Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (13/9/22)

Δελτιο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Έδειξε ποιότητα ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Την ήττα με 3-1 γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο Δημοτικό Στάδιο από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την εμπειρία τους και έφτασαν στη νίκη.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αν αναλογιστεί κανείς πως οι δύο ομάδες έχουν διαφορά μιας κατηγορίας, όπως επίσης και ότι η Κρηστώνη είναι η πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού.

Το τεχνικό δίδυμο Αναστασιάδη-Δαϊλλίδη παρέταξε μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας κάτω των είκοσι ετών, με τους ποδοσφαιριστές τους να παίζουν στρωτό ποδόσφαιρο και να κοιτάζουν στα μάτια τον αντίπαλό τους.

Η Κρηστώνη είχε στο 9’ οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Ευθυμιάδη και στο 20’ νέο δοκάρι σε σουτ του Θ. Ιωαννίδη. Ενδιάμεσα ο Αλέξανδρος Κιλκίς έφτασε κοντά στο γκολ σε σουτ του Δεμερτζή έξω από την περιοχή, όπως επίσης και στο 25’ με την ωραία κεφαλιά του Γιατισάκη που πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31’ με ωραίο σουτ του Μωυσίδη, είχαν νέο δοκάρι με τον ίδιο παίκτη, και εν τέλει βρήκαν στο 44’ και δεύτερο τέρμα με τον Χατζηασλανίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου, ισορροπημένο, με την Κρηστώνη να έχει μια ευκαιρία με τον Μπελίτσα, και να πετυχαίνει το 3-0 στο 74’ με τον Χατζηασλανίδη. Οι νεαροί παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς συνέχιζαν παρόλο το εις βάρος τους σκορ να πιέζουν, και πέτυχαν το δικό τους τέρμα στο 90’ με διαγώνιο σουτ του Χρήστου Γιατισάκη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μωυσίδης, Πότκα (46’ Αναστασούδης), Στανημερόπουλος (46’ Παυλίδης), Π. Σιδηρόπουλος, Μαριόγλου, Κουσίδης (46’ Χριστοφορίδης), Δεμερτζής, Αμανατίδης, Γκαμπριντασβίλι (63’ Γρηγοράκης), Γιατισάκης, Σεχάι (65’ Ξυγαλατάς).

Το πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Κ14 «Μάντσεστερ». Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη αγωνίστηκε με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Μακεδονικού, γνωρίζοντας την ήττα με 5-1.

Δύο πρόσωπα για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, μιας και στο πρώτο μέρος έπαιξαν συνδυαστικό ποδόσφαιρο, προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0 και δημιούργησαν πολλές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν, ήταν βελτιωμένος και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Αγώνας για την Κ16 στην Θεσσαλονίκη

Τα φιλικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις τις «αδυναμίες» και τα λάθη των παικτών σου πριν τα επίσημα παιχνίδια, και το φιλικό με τον Μακεδονικό για την Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς έδωσε την δυνατότητα στους Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργο Δαϊλλίδη να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Μακεδονικός επικράτησε με 5-1 του Αλέξανδρου το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες του.

Τρία τριαντάλεπτα παίχθηκαν στο φιλικό, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να είναι σχετικά καλύτερος στο πρώτο δημιουργώντας αξιόλογες στιγμές με τους Ξυγαλατά και Τζίκο και τον Μακεδονικό να έχει μια καλή ευκαιρία σε κεφαλιά από στατική φάση.

Στο δεύτερο τριαντάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, φτάνοντας από το 10’ ως το 19’ σε τέσσερα τέρματα όλα σε αντεπιθέσεις. Στο τρίτο τριαντάλεπτο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τον Γρηγοράκη να σκοράρει από κοντά μετά από ατομική ενέργεια του Τζίκο, και τον Μακεδονικό να βρίσκει και πέμπτο τέρμα λίγο πριν το τέλος.

Εξαιρετική εμφάνιση για την Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς και φιλική ισοπαλία 3-3 στο γήπεδο του Μακεδονικού με το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας της Θεσσαλονίκης.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έδειξαν ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκαν τρεις φορά πίσω στο σκορ, όμως ισάριθμες απάντησαν, δείγμα του ότι δεν τα παρατούν όταν «στραβώνει» κάτι.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Νικολαΐδης, Αντωνιάδης και Ζιάκας.

Φιλική ήττα για την Κ14 από Μακεδονικό

Το πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Κ14 «Μάντσεστερ». Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη αγωνίστηκε με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Μακεδονικού, γνωρίζοντας την ήττα με 5-1.

Δύο πρόσωπα για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, μιας και στο πρώτο μέρος έπαιξαν συνδυαστικό ποδόσφαιρο, προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0 και δημιούργησαν πολλές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν, ήταν βελτιωμένος και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Παρουσία και στην Εμποροπανήγυρη

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς δε θα μπορούσε να μην παρουσιάσει τις δράσεις του στην Εμποροπανήγυρι Κιλκίς! Τη Κυριακή έδωσε το παρών με τους προπονητές, τους δασκάλους και τα παιδιά και ανέδειξε την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις του Ποδοσφαίρου, του Στίβου, του Βόλεϊ αλλά και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Ο κ. Βασίλης έστησε το γήπεδο και οι μικροί έπαιξαν ποδόσφαιρο, η κ. Σπυριδούλα και η κ. Γεωργία ετοίμασαν την πίστα του Survivor, ο κ. Ανδρέας και ο κ. Σάββας τοποθέτησαν το φιλέ για το Βόλεϊ, και η κ. Φεβρωνία με την κ. Νταβίνα έδωσαν ρυθμό ήχο και πνοή με τους κουβάδες τους.

Τα παιδιά και οι γονείς το καταευχαριστήθηκαν συμμετέχοντας μαζικά σε αυτή την γιορτή.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.